Foredragsholdere med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle væsentlige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer der leder efter den ideelle musik og underholdning, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for inden en event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...