Lokaler til fødselsdag (129)

Velkommen til Eventzonen.dk. På denne side finder du mange forskellige former for lokaler til din fødselsdag, så du kan blive fejret af dem, som du har allermest kær, og som kan være med til at gøre dagen helt speciel. Måske skal lokalerne til din fødselsdag kunne noget specifikt, være af en vis størrelse eller ligge i et særligt område. Det er ikke noget problem, for her på siden finder du lokaler, som kan tilpasses til de behov, du måtte have for din fødselsdag. Vil du for eksempel gerne invitere dine gæster på restaurant, eller er det en dansefest med fuld honnør? Undersøg, hvad vi har på listen herunder, så du kan træde ind i dit nye år med fejring som fortjent.

#<VenueListing:0x00007feaf54d9ee0>
Assersbølgård
Brørup

250 spisende gæster
5 lokaler
Fleksible og autentiske lokaler med et væld af sjove aktiviteter omringet af idyllisk natur
#<VenueListing:0x00007feaf54d9da0>
Cocks & Cows Gammel Strand
København K

80 spisende gæster
5 lokaler
Cocktails, burgere og privat spisning ved Gammel Strand
#<VenueListing:0x00007feaf54d9c60>
dypång
Aarhus C

200 spisende gæster
4 lokaler
Unikke og rustikke lokaler med autentisk atmosfære og udsigt til Aarhus havn
#<VenueListing:0x00007feaf54d9b20>
Gavnø Slot
Næstved

130 spisende gæster
3 lokaler
Gavnø Slot: Historisk skønhed og idyl
#<VenueListing:0x00007feaf54d99e0>
Gemini
København V

150 spisende gæster
1 lokale
Byens bedste udsigt over Sankt Jørgens Sø
#<VenueListing:0x00007feaf54d9760>
Hotel BramslevGaard
Hobro

120 spisende gæster
10 lokaler
Historisk herregårdshotel og restaurant i naturskønne omgivelser
#<VenueListing:0x00007feaf54d9620>
Restaurant Herthadalen
Lejre

400 spisende gæster
6 lokaler
#<VenueListing:0x00007feaf54d94e0>
Scandic Odense
Odense SV

180 spisende gæster
1 lokale
#<VenueListing:0x00007feaf54d93a0>
Sergenten
Sønderborg

400 spisende gæster
1 lokale
Stort selskabslokale med unikke og attraktive muligheder
#<VenueListing:0x00007feaf54d9260>
Strandmøllekroen
Klampenborg

110 spisende gæster
4 lokaler
Hold jeres selskab i idylliske omgivelser med udsigt over Øresund
#<VenueListing:0x00007feaf54d9120>
Ibiza Beach Bar
København K

125 siddende gæster
3 lokaler
Eksotiske og festlige lokaler i hjertet af København
#<VenueListing:0x00007feaf54d8fe0>
Terrassen
København N

50 spisende gæster
2 lokaler
Unikke og indbydende lokaler med ekslusiv og særpræget udsigt over Søerne
#<VenueListing:0x00007feaf54d8ea0>
Studie Köter
Risskov

100 spisende gæster
1 lokale
Unikt New Yorker-inspireret festlokale
Kino Ros Torv
Roskilde

0 gæster
Ingen lokaler
#<VenueListing:0x00007feaf54d8c20>
Madværk København SV
København SV

150 spisende gæster
1 lokale
Moderne og stilfuldt lokale med talrige muligheder ved Sydhavnen
#<VenueListing:0x00007feaf54d8ae0>
Spiselauget
Aarhus C

800 spisende gæster
7 lokaler
Imponerende og unikke selskabslokaler med adskillige muligheder i hjertet af Aarhus
#<VenueListing:0x00007feaf54d89a0>
Madværk København Ø
København Ø

80 spisende gæster
1 lokale
Charmerende og fleksibelt selskabslokale med unikt lysindfald på Østerbro
#<VenueListing:0x00007feaf54d8860>
Restaurant Hans Christian's
København Ø

50 spisende gæster
4 lokaler
Charmerende og autentisk restaurant i en klassisk stil med et moderne twist
#<VenueListing:0x00007feaf54d8720>
Meyers Spisehus
Kgs. Lyngby

160 spisende gæster
5 lokaler
Unik madoplevelse for enhver smag
#<VenueListing:0x00007feaf54d85e0>
Kokomo
Horsens

97 siddende gæster
6 lokaler
Eksotiske og stemningsfulde lokaler fordelt på 3 etager centralt i Horsens

Faciliteter

Teknisk udstyr
Handicapvenligt
Børnevenligt
Spil & underholdning
Udendørs omgivelser
Certificeringer og aftaler
Mad og drikke

Lokaler til fødselsdag

Din fødselsdag er altid en mærkedag, og noget du bør samle de bedste mennesker i dit liv til. Nogle vil argumentere for, at de runde fødselsdage er vigtigere end andre, men vi vil argumentere for, at din fødselsdag er lige så vigtig, som du selv gør den til. Vil du gerne fejres, kan fejringen meget vel foregå i et af de mange lækre lokaler til lige præcis fødselsdag. For uanset om det skal være en kæmpe fest med dans til langt ud på natten, eller om du mere er til fejring af de allernærmeste, kan du her på siden finde det, du har brug for.

Der er dog nogle gengangere, når det kommer til forberedelse af fødselsdag, så for at hjælpe dig godt på vej har vi i denne tekst samlet nogle vigtige pointer, så du ikke får lejet et lokale til din fødselsdag, som slet ikke står mål med de forventninger, du har til dagen. Det er nemlig ikke kun prisen, der bør afgøre, om lokalet er det rette. Men læs med, og få tankerne sat i gang.

Hvor skal festen holdes?
Vil du gerne have de allernærmeste familiemedlemmer eller venner med til fejringen af din fødselsdag, kunne en middag på en restaurant være et bud på lokaler. Restauranterne på vores liste kan både tage imod mindre og lidt større selskaber, så I alle kan være i rammer, der bedst muligt kan fejre dig. Skal der være flere med til festen, kan mange restauranter stadig være en mulighed, og ellers kan du se dig om på listen efter lokaler i for eksempel et forsamlingshus eller på en landejendom.

Hvad der er det rigtige, og hvad du har i hovedet af forestillinger om dagens forløb, ved kun du, men vi vil vædde på, at der findes festlokaler på vores liste, som kan lige præcis det, du søger.

Du bør dog undersøge, hvordan man lettest muligt kommer til stedet, så du ikke får ekskluderet nogle af de gæster, du gerne vil have besøg af. Er det for eksempel muligt at ankomme til med offentlig transport, eller skal der gøres andre foranstaltninger for gæster uden bil?

Vil du selv lave maden?
Det kan være, at en restaurant slet ikke er, hvad du har i tankerne, når du gerne vil fejres. Måske er en del af værtsrollen, at du selv laver maden. I så fald skal lokalerne, du lejer til din fødselsdag, være udstyret med et køkken, som du må bruge efter behag. Undersøg eventuelt, om du kan hyre et par tjenere til at servere maden, så du trods alt også kan være med til festen som fødselar.

Du skal også undersøge, om du selv må medbringe varer til køkkenet, eller om der er et fast regelsæt, hvor bestillinger af fødevarer skal foregå igennem stedet. Det indebærer også drikkevarer, hvor det nogle steder er tilladt selv at købe og medbringe de våde varer, mens du andre steder får stillet vin, sodavand og øl og til rådighed og betaler pr. åbnet flaske.

Uanset om du vælger selv at lave maden eller få den leveret som catering, så den blot skal varmes op, bør du finde ud af, hvad køkkenet indeholder af udstyr og redskaber, så du ikke står i en dum situation, hvor der mangler noget, som du ellers finder essentielt. Er der eksempelvis skarpe knive, opvaskemaskine og køleskabsplads nok, eller er der noget, du selv skal have med, så dagen forløber, som du gerne vil have det.

Må der pyntes op på stedet?
Ønsker du, at stedet er pyntet op, når dine gæster ankommer, eller er det lige meget? Hvis det ikke er, skal du høre stedet ad, om der må komme pynt på vægge og borde, og om du selv skal gøre det, eller om de kan hjælpe med både at indkøbe og pynte op i din ånd.

Ønsker du at holde din fødselsdag som en temafest, kan det være, at stedet har et godt bud på, hvordan pynten kan se ud. Sørg for at have sådan et aspekt med i dine overvejelser og for at kommunikere det, når du sender en forespørgsel til stedet. Jo flere tanker du gør dig, desto større er chancen for, at du får den fødselsdagsfest, du har billeder af i dit hoved.

Kunne du tænke dig, at der er musik til festen, skal du også høre stedet ad, hvordan den slags finder sted. Kan stedet måske være med til at finde et band eller en DJ, skal du selv arrangere det, og er der overhovedet plads til at stille instrumenter og mixerpult op? Og er der et dansegulv, så festen kan slippes løs, hvis det er dét, du ønsker dig af dagen.

Rund, rundere, rundest
Runder du et skarpt hjørne, så det er en fødselsdag med et 0 bagved? Det forstår vi godt, du gerne vil fejre, men ofte er der forskel på, om du bliver 20, 40 eller 80. Er der for eksempel lagt op til, at drikkevarerne har flercifrede procenter i sig, så festen fortsætter til ud på natten, er det en overvejelse værd, om stedet skal have tilknyttet sovemuligheder, så gæster har mulighed for at gå til køjs, når festen ikke har mere luft i sig.

Måske skal der være mulighed for at trække lidt frisk luft, at få serveret kaffen udenfor eller for, at festens yngste gæster kan boltre sig under åben himmel. Forskellige fødselsdage har forskellige behov, og hos Eventzonen.dk ønsker vi kun, at du får den dag som fødselar, som du har drømt om og fortjener. Tænk derfor på, hvad du har af behov og forventninger og lej et lokale, som kan det hele. Jo tidligere du kontakter et lovende sted, desto større er chancen for, at dine ønsker kan blive imødekommet. Så kig listen igennem, og udfyld en kontaktformular allerede i dag.