Foredragsholdere med foredrag om forfatterskab

M-Tafsiri Africa Duo og Helle Asmild

Karen Blixen
Historiefortælling og musik.
Karen Blixen var en fantastisk forfatter, og så var hun historiefortæller.
Hun fortalte gerne om sin t...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

SØGER I ET SPÆNDENDE FOREDRAG OM UDVIKLING AF LÆGEMIDLER SET MED EN KRIMIFORFATTERS ØJNE?

Så kan jeg hjælpe med at holde et, der tager udgangspu...

Hjemby
Stenløse
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det så personer, som søger efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor alle genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...