Find et blues band til dit arrangement - se udvalget her

Se et bredt udvalg af blues bands fra hele landet. Uanset hvilken blues genre du foretrækker, kan du finde et blues band, der imødekommer dine musikalske ønsker. Kontakt og book kunstnerne ved direkte henvendelse.

Blues Brew

BLUES BREW er et hold af garvede bluesmusikere som har fundet sammen om at spille egne numre kombineret med de gamle klassikere af navne som BB Kin...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

REFOUND

Clapton, Hendrix, Rolling Stones, ZZ Top og mange andre bliver taget under kærlig behandling, når Refound indtager scenen med Henning "Hot Keys" ...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 8.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Når Far Bli'r Blå

Med udgangspunkt i det blå musikunivers tager "Når Far Bli'r Blå" på tur i både funk og reggae.

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 8.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle relevante typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så personer, der søger efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...