Aage Fjellerup Hansen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Aage Fjellerup Hansen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Imødekommende, fleksibel og positiv pianist tilbyder dæmpet klavermusik til middagen, receptionen og andre sammenkomster.
Jeg har stor erfaring med jobbet og er kendt for ikke at dominere middagen. Jeg lægger vægt på, at det er gæsterne, der i centrum - ikke musikeren og jeg går meget op i at tilpasse musikken til den stemning, der er i lokalet.
Repertoiret er meget blandet, der er lidt for enhver smag.

Anmeldelser ( | af Aage Fjellerup Hansen: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

En helt igennem fin pianist

Vi er så taknemmelige for, at vi fandt Aage Fjellerup, som skønt det var med ultrakort varsel, fuldstændig ramte stemningen for de sange (IKKE salmer), vi havde valgt samt indgangs- og udgangs-musikken, som vi fandt frem til i fællesskab. Det var en økologisk, verdslig begravelse uden præst, og takket være ikke mindst pianisten, blev det en smuk og fin oplevelse for alle.
Tak - og varm anbefaling herfra.

Anmeldt af Alice Rohr d. 5. august 2023
5
1
5

God underholdningsmusik

Aage ramte plet med musik til min mors 90 års fødselsdag. Behageligt væsen og ramte det musik gæsterne ville høre- tak X mange

Anmeldt af Peter Engelbrechtsen d. 6. marts 2023

Kontakt Aage Fjellerup Hansen

Kontakt Aage Fjellerup Hansen via formularen her, så vil Aage Fjellerup Hansen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.