Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Afrobeat Dance

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time

Profil

Afrobeat dance er den perfekte underholdning til at skabe glæde, sjov og god stemning til dit arrangement. Perfekt til polterarbends, sommerfester, fødselsdage, skoler, firmafester, julefrokoster etc.

Læs mere...

Mere om Afrobeat Dance

Afrobeat dance er en dans fuld af glæde og energi. Afrobeat dance handler om at have det sjovt imens at i lærer fede danse steps til energisk og glad musik. Afrobeat dance er danse fra forskellige afrikanske lande som Ghana, Nigeria, elfenbenskysten, Congo etc, inspireret af traditionel afrikansk dans. Afrobeat dance er en moderne afrikansk dans som danses til afrobeat musik, som er en musik fyldt med glæde og dejlige rytmer.

Hvis eventet er for kvinder kan vi undervise en stilart inden for Afro dance der hedder Ndombolo. Ndombolo er en dans fra Congo med fokus på at bevæge hofterne og overkroppen. Vi sørger for afrikansk stof i kan binde rundt om hofterne, hvilket gør det endnu nemmere og sjovere at bevæge hofterne. Denne dans garanterer sjov, god stemning og masserer af grin.

Kontakt Afrobeat Dance

Kontakt Afrobeat Dance via formularen her, så vil Afrobeat Dance vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.