Foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idéen bag denne portal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...