Foredragsholdere tæt på Frederiksberg med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Frederiksberg med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen fra starten, og det indenfor alle relevante kategorier, så folk der leder efter den ideelle musik og underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Det store sortiment dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...