Foredragsholdere nær Greve med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Greve med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest interessante, hvor man finder alle betydelige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra starten, og det indenfor alle relevante kategorier, så danskere som leder efter den perfekte musik & underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan få gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...