Foredragsholdere tæt på Holstebro med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Holstebro med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor du finder alle relevante typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...