Foredragsholdere i nærheden af Horsens med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Horsens med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du finder alle betydelige former for underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med portalen lige fra begyndelsen, og det således at folk, på jagt efter god musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...