Foredragsholdere i nærheden af København med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af København med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere der leder efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et stort udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...