Foredragsholdere i nærheden af Vejle med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Vejle med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer der er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...