Alexander Gram Jensen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 60

Profil

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, have udviklet en af de mest downloadede ordblindeværktøjer og som har vundet europamesterskabet i entreprenørskab foran 300.000 andre med virksomheden SubReader?

Jeg holder foredrag omkring vigtigheden af innovation i skoler og virksomheder, den gode ide, målsætninger og motivation af medarbejdere/elever, samt min egen rejse fra start til slut.

Læs mere...

Mere om Alexander Gram Jensen

På 3 år har jeg være mere igennem erhvervsmæssigt, end mange når i hele deres erhvervsliv. Jeg er gået fra at sidde på mit værelse med 200 usolgte iPhone covers, til at stifte et prisvindende startup, som i løbet af det seneste år har formeået at vinde befolkningens hjerte, gennem storytelling og en masse hårdt arbejde.

Jeg har indtil videre holdt foredrag for blandt andet undervisningsministeriet, adskillige erhvervsgymnasier og på Nordic@BETT m.fl.

Jeg har også mulighed for at medbringe min partner, til et duo foredrag, hvis der ønskes en mere teknisk vinkel. Her vil det være muligt, at høre om erfaringerne gjort fra et teknisk perspektiv, hvordan det har været at begynde som programmør fra 8-års alderen og hvordan han ser på innovationarbejde.

Det vil være muligt, at læse mere om mig, samt min partner på nogle links, med artikler og information herunder.
http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2017-01-15-simon-maatte-have-hjaelp-af-mor-i-biografen-saa-tog-storebror-affaere
http://bit.ly/2kGYG51 (Børsen)
http://vafo.dk/article/20160805/ARTIKLER/160809517/1376
http://trendsonline.dk/2016/07/28/danske-subreaders-vinder-aarets-em-for-entreprenorskab/
http://www.emu.dk/modul/nordicbett-gav-bud-p%C3%A5-fremtidens-l%C3%A6ring

Kontakt Alexander Gram Jensen

Kontakt Alexander Gram Jensen via formularen her, så vil Alexander Gram Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.