Alexander Gram Jensen

Alexander Gram Jensen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 60

Profil

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, have udviklet en af de mest downloadede ordblindeværktøjer og som har vundet europamesterskabet i entreprenørskab foran 300.000 andre med virksomheden SubReader?

Jeg holder foredrag omkring vigtigheden af innovation i skoler og virksomheder, den gode ide, målsætninger og motivation af medarbejdere/elever, samt min egen rejse fra start til slut.

På 3 år har jeg været mere igennem erhvervsmæssigt, end mange når i hele deres erhvervsliv. Jeg er gået fra at sidde på mit værelse med 200 usolgte iPhone covers, til at stifte et prisvindende startup, som i løbet af det seneste år har formået at vinde befolkningens hjerte, gennem storytelling og en masse hårdt arbejde.

Med mine foredrag, kan du forvente at publikum går derfra med ild i øjnene og en lyst til at brænde igennem, ligemeget om det kommer til at stifte egen virksomhed, på arbejdet eller i tilgangen til livet. Jeg bringer et friskt pust til tilværelsen, med fortællinger om op- og nedture, at kaste sig ud i en ironman uden træning, rejse millioner af kroner til sin virksomhed, ekslusive kig ind bag mig som person og en masse positiv energi.

Tidligere foredrag spænder bredt i både størrelse og karakter. Fra værende for undervisningsministeriet, adskillige erhvervsgymnasier til Nordic@BETT m.fl.

Det vil være muligt, at læse mere om mig, samt min partner på nogle links, med artikler og information herunder.
http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2017-01-15-simon-maatte-have-hjaelp-af-mor-i-biografen-saa-tog-storebror-affaere
http://bit.ly/2kGYG51 (Børsen)
http://vafo.dk/article/20160805/ARTIKLER/160809517/1376
http://trendsonline.dk/2016/07/28/danske-subreaders-vinder-aarets-em-for-entreprenorskab/
http://www.emu.dk/modul/nordicbett-gav-bud-p%C3%A5-fremtidens-l%C3%A6ring

Kontakt Alexander Gram Jensen

Kontakt Alexander Gram Jensen via formularen her, så vil Alexander Gram Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.