Allan René Olesen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Allan René Olesen

Prisniveau

Kr. 12.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-2 timer

Profil

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med stor inspiration og motivation til bevægelse fremadrettet.

"Tak, Tak. Jeg mangler ord i min afslutning. Dit foredrag var i særklasse!!!!!"
Jane Pilegaard - Formand - Københavns Lærerforening

"Tusind tak for et fremragende indlæg. Det var et kærligt - men også resolut - spark i røven!”
Jesper Bradsted - redaktionschef - TV2/Nord

Jeg afvikler foredrag inden for mange forskellige temaer, fx:
Arbejdsglæde, Motivation, Trivsel, Kerneopgaven, Social Kapital, Samarbejde, Kommunikation, Kultur, Relationer.

Sammen med jer rammesætter vi jeres arrangement og laver en forventningsafstemning, så oplægget rammer deltagerne præcist i deres dagligdag. Jeg formidler i hverdagssprog med karikerede og stærkt humoristiske eksempler. Samtidig inddrager jeg deltagerne aktivt i foredraget, så de bliver aktive medspillere og ikke passive modtagere. Involveringen skaber en fantastisk dynamik og sikrer en stærk personlig integration, samtidig med at deltagerne får en oplevelse der kan kobles med egne og andres synspunkter og erfaringer, mens flere sanser er i spil. Det giver et værdifuldt fælles sprog i organisationen.

Ring og lad jer inspirere.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Allan René Olesen: 4,5 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Trivsel og samarbejde er alles ansvar.

Allan kom bragende ind i personalegruppen med et budskab, der på alle måder er fyldt med spændingsfelter "SAMARBEJDE og TRIVSEL". Allan fik via sit oplæg alle personaler op af stolene. Fik alles opmærksomhed. Vekslede sin formidling på en humoristisk og alvors tung måde. Efterlod alle med eftertanke og med forståelsen af ens egen aktie i et godt samarbejde med trivsel i centrum.

Anmeldt af Anne Marie Kolding d. 18. september 2023
5
1
5

Et spændende, involverende og medrivende foredrag

Vi havde Allan ude til et større foredrag med temaet motivation, fokus og målsætning for en flok unge i alderen 16-23 år. Under foredraget formåede han at underholde og begejstre en ellers svær målgruppe, gennem sin smittende entusiasme og involverende øvelser. Flere kursister pegede efterfølgende på foredraget som weekendens højdepunkt.
Gennem en blanding af gode eksempler, øvelser og en stærk personlig historie, formår Allan at få hele sit publikum med. Foredraget var med til at sætte tanker igang, der ikke kun er inspirerende i nuet, men også flere måneder efter gav stof til eftertanke og reflektion.
Jeg vil uden tøven anbefale Allan til andre der søger et godt foredrag omkring motivation og målsætninger.

Anmeldt af Niels Hyltoft Andersen d. 27. november 2018

Kontakt Allan René Olesen

Kontakt Allan René Olesen via formularen her, så vil Allan René Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.