Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Anders Holm

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-7 timer

Profil

En go' festmusiker? Når musikalitet, professionalisme, indlevelsesevne og situationsfornemmelse går hånd i hånd!
En fest er ikke bare en fest, men et højdepunkt i de flestes liv, og festen kan aldrig gøres om. Derfor må en festmusikers job aldrig blive en rutine, men en ny udfordring hver gang!
Med mere end 30 års erfaring tilbyder jeg afdæmpet musik til receptioner eller under middagen, og meget varieret musik til dans - altid forsøgt tilpasset den enkelte fest.

Læs mere...

Mere om Anders Holm

Som 6-årig fik jeg et lille ”Bontempi” legetøjsorgel i julegave. De første julesange lærte jeg at spille samme aften, og siden da har jeg ikke kunnet lade tangenterne være i fred! Som 10-årig fik jeg mit første betalte spillejob, et job der indbragte mig hele tre funklende nye 20-krone sedler! I de mere end 30 år der er gået siden da, har jeg haft fornøjelsen at spille til et utal af forskellige arrangementer. Jeg spiller til private fester, firma- og foreningsfester, store aktionær- og garantmøder, offentlige arrangementer og leverer også hyggemusik ved udstillinger, ferniseringer og Åbent Hus arrangementer samt i diverse restauranter i landsdelen. Ligeledes har jeg den store fornøjelse at være kapelmester i det én-mand store orkester i Hirtshals Revyen! Herudover har jeg ved flere lejligheder haft fornøjelsen at akkompagnere forskellige, danske solister.

Jeg spiller med “fuld opsætning” til fester med både spisning og efterfølgende dans, men booker også gerne jobs som hyggepianist, udelukkende med klaver.

Kort sagt: jeg kan bookes til stort set alt!

Anmeldelser ( | af Anders Holm: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

God og alsidig

Har brugt Anders Holm til alle vore fester, fødselsdage, konfirmationer, kobberbryllup og sølvbryllup. Han er altid velforberedt og har været med til at gøre vore fester til fantastiske aftner med dejlig musik og sang.

Anmeldt af Karen Frederiksen d. 27. marts 2019
5
1
5

Perfekt musik til min 70 års fødselsdag

Jeg havde tilfældigt valgt Anders Holm til at spille til min 70 års fødselsdag. I min velkomsttale bød jeg Anders velkommen, og nævnte i den forbindelse han ville give mine gæster en musikalsk oplevelse under middagen. Det var en fantastisk oplevelse - Hans musik var meget afvekslende, og passede perfekt til middagen. Mine gæster var fordybet i hans musik, og roste den meget. Der var ingen dans, men der var enighed om, at Anders også ville have løftet denne opgave på et højt plan. Anders er en behagelig musiker, møder op så alt er klar inden gæsterne kommer. Mit indtryk er han under hele opgaven er meget bevidst om hvilke gæster han spiller for.
Jeg vil gerne give Anders de allerbedste anbefalinger, og vil opfordre andre til at høre hans dejlige musik, som medvirker til en vellykket fest.
De fem stjerner er med mange +++++++++

Anmeldt af Jonna Nilsson d. 18. juni 2018

Kontakt Anders Holm

Kontakt Anders Holm via formularen her, så vil Anders Holm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.