Anja Akselbo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Anja Akselbo

Prisniveau

Kr. 3.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

En sang op til en hel aften med musik

Profil

Konservatorieuddannet sanger og musiker, som synger med stor indlevelse og respekt for den stemning, du ønsker at skabe på livets aller vigtigste dage.

Hej, og velkommen til min profil, tak fordi du kiggede forbi.

Jeg er uddannet sanger og musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium. Siden jeg første gang stod på scenen som solist som 6-årig, har det musik og det at optræde været en bærende del af mit liv. Idag er jeg professionel musiker og sanger, og jeg lever af at optræde og undervise.

Jeg har over 20 års professionel erfaring som sanger, og har optrådt til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, bisættelser, humanistiske vielser - you name it. Ud over det, har jeg optrådt som korsanger ved Dansk Melodi Grand Prix, samt været en del af det danske hold ved Eurovision i 2012, som korsanger for Soluna Samay. Jeg har været på turné med komikeren Andreas Bo og har optrådt i Go’ Morgen Danmark ved flere lejligheder, bl.a. som korsanger for L.I.G.A.

Det bedste jeg ved er at være med til at skabe en helt unik musikalsk oplevelse til livets vigtigste begivenheder, og jeg ser frem til at høre om dine ønsker og drømme for netop din/jeres dag.
Jeg har optrådt med alt fra gamle danske viser, tysk popmusik til velafstemte fortolkninger af Magtens Korridorer og Beyonce - det vigtigste for mig er at musikken betyder noget for dig og derfor har jeg aldrig oplevet at jeg ikke kunne imødekomme et sangønske.

Udover at være sanger, er jeg også videreuddannet stemmecoach med særligt fokus på åndedræt og stemmerehabilitering. Jeg elsker at arbejde med krop og stemme og være med til at skabe fællesskab gennem sang og bevægelse. Jeg har mange års erfaring som korleder for alle aldersgrupper, og har gennem årene afholdt et hav af workshops med alt fra teambuilding i erhvervslivet, kor-workshops til f.eks. polterabends eller kor og/eller fællessangs-indslag til en hvilken som helst slags fest.

Herunder kommer der lidt praktiske oplysninger om de forskellige ting jeg tilbyder - du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om dine ønsker.

SANG TIL VIELSE:
Jeg har sunget til utallige vielser både i kirker og udendørs. Typisk synger jeg en eller to sange enten som overraskelse fra den ene ægtefælle til den anden eller som et fælles ønske fra brudeparret - ved brudens indgang og/eller lige efter selve vielsesritualet. Sommetider spiller jeg også brudeparret ud. Enten er det en eller flere bestemte sange der ønskes - ofte nogle som har en speciel betydning for brudeparret eller også aftaler vi i fællesskab hvilke(n) sang(e) jeg skal synge.

REPERTOIRE OG AKKOMPAGNEMENT:
Jeg tager meget gerne imod sangønsker og hjælper også meget gerne med at vælge den helt rigtige sang. Jeg kan enten synge acapella eller spille til på klaver. For det meste står der et klaver i kirken, som jeg kan spille på og ved vielser hvor der ikke er klaver, fx. udendørs, kan jeg medbringe eget klaver og andet nødvendigt lydudstyr.

MUSIK TIL RECEPTION/FEST:
Jeg spiller og synger gerne til jeres reception, under middagen til jeres bryllupsfest, guldbryllup, konfirmation, fødselsdag, eller lignenede. Mit repertoire er bredt indenfor pop, soul, jazz, singer/songwriter genrerne. Jeg spiller også gerne til et sangindslag/fællessang, og laver også gerne et soloindslag, for dagen hovedpersoner. Akkompagnementet er klaver og jeg sørger selv for det nødvendige udstyr.

TEAMBUILDING/WORKSHOP/POLTERABEND etc.:
Jeg arbejder med musik, krop og stemme på mange forskellige måder, og har afholdt mange workshops, både som et teambulding-indslag til en julefrokost, en fødselsdag, en fællessang med overraskelser, indstudering af sang til polterabend osv. Kun fantasien sætter grænser og musik er altid en vinder ved et festligt arrangement - særligt hvis alle inddrages, er det med til at skabe en ekstra god stemning for resten af dagen/arrangementet.

PRISER:
Alt efter arrangementets omfang , hvor længe jeg skal synge, hvor mange sange, hvor i landet etc. varierer mine priser. Skriv til mig med dine ønsker, så sender jeg et uforpligtende tilbud.

Kunder siger:

"Anja sang til vores datters konfirmation d. 20 april 2024. Det var så smukt, rørende og så flot sunget så , der var ikke et øje tørt ❤️
Vi kan kun give Anja de varmeste, varmeste og kærlige anbefalinger.
Så professionel og smuk en stemme skal man lede længe efter❤️❤️❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🩹" - Charlotte, mor til konfirmand

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Videoklip


Anmeldelser ( | af Anja Akselbo: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

1000 tak

Vi havde Anja til at synge, og hun var fuldstændig fantastisk. Kæmpe, kæmpe succes. Så 1000, 1000 tak for Anja 🤎

Anmeldt af Charlotte Linke Jensen d. 1. maj 2024

Kontakt Anja Akselbo

Kontakt Anja Akselbo via formularen her, så vil Anja Akselbo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.