Annette Trollegaard Lorentzen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Annette Trollegaard Lorentzen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

10 min. til 4 timer

Profil

Jeg hedder Annette Trollegaard Lorentzen og er sangerinde, sanglærer, kordirigent, guitarist, pianist og komponist.
Jeg har mange musikalske kompetencer og stor erfaring, så derfor kan jeg tilbyde mange forskellige ting.
1) Solosang/indslag i kirken og privat.
2) Dinnermusik/sang.
3) Sang/kor workshops.
4) Bandet Hit'Shake (Kopimusik i høj kvalitet)
5) Soulful Injection (Original musik komponeret af Annette Trollegaard Lorentzen og Peter Nielsen

Hej!
Jeg hedder Annette Trollegaard Lorentzen. Jeg er sangerinde, sanglærer, kordirigent og sangskriver.
Jeg kan hyres til at synge en sang i kirken, eller privat til højtider og derudover kan jeg stå for en lille privat kor/sang workshop til firmafesten, private fester og på skoler.
Jeg spiller og synger gerne som dinner musiker. Enten solo eller som duo, hvor jeg har mange forskellige musikere at trække på.
I bandet SOULFUL INJECTION, som spiller original musik i genren pop/rock med et twist af soul, er jeg forsanger og guitarist. Vi har bl.a. spillet i Berlin, Tivoli Friheden, som opvarmning til Dodo and the Dodos, Østkyst Hustlers og Danser med Drenge. Find os også på youtube, hvis du vil høre mere.
Udover at synge mine egne sange, er jeg også sangerinde i partybandet Hit'Shake, som spiller covernumre til enhver festlig lejlighed. Der spiller jeg med de skønneste musikere, som har mange års erfaring.
Jeg synger i gospeltrioen/kvarteten Gospel Gossip, og sammen med guitarist og pianist Peter Nielsen startede jeg koret Funky Friends i Århus i 2004, som har sunget flere steder i London og Danmark.
Min uddannelse som sanglærer har jeg fået på Musicians Institute i USA, Los Angeles i 1994-95, hvor jeg dimitterede med Honors og prisen "Most outstanding vocalist of the year". Derefter tog jeg 2 års efteruddannelse på Det rytmiske musik konservatorium i Århus. Jeg har en masse erfaring, da jeg her undervist i sang og kor i 26 år.

Kontakt Annette Trollegaard Lorentzen

Kontakt Annette Trollegaard Lorentzen via formularen her, så vil Annette Trollegaard Lorentzen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.