Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Ann & Aberne Juleshow

Prisniveau

Kr. 8.000 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter arrangørens ønske ( 30, 60, 90 minutter)

Profil

Julefest med Ann & Aberne. Musik for hele familien – men mest for børn.
Ann & Aberne overholder og tilpasser vores show , så det overholder myndighedernes anvisninger.
Vi spiller gerne julen ind med helt nye numre i bedste abefest stil med hop, dans og syng med-lege, og vi overholder afstandskrav. Der bliver mulighed for ( på afstand) at lege og spille alle de gode, gamle og kendte julesange rundt om træet, bl.a. Højt fra træets grønne top, Søren Banjomus og På loftet sidder nissen.

Læs mere...

Mere om Ann & Aberne Juleshow

Bandet sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge. Vi overholder myndighedernes anvisninger i forhold til afstand og covid19 anvisninger. Der er altid gang i hele kroppen og udsigt til smil på læben når Ann & Aberne optræder.
Ann & Aberne kan levere koncert, leg om juletræet og show med egen julemand.
Orkestret har underholdt børn og voksne ved mange koncerter rundt i landet, på festivaler, byfester, ved firmaarrangementer, biblioteker og kulturhuse, i storcentre, børnehaver, SFO og skoler.

Referencer fra bl.a.: DOKK 1 Århus, Viva Bolig Ålborg, Schneider Electric IT i Kolding, TopDanmark i Århus, Julekoncerter på biblioteker i Flensborg, Sønderborg og Hinnerup.

Kontakt Ann & Aberne Juleshow

Kontakt Ann & Aberne Juleshow via formularen her, så vil Ann & Aberne Juleshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.