Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Ann & Aberne Juleshow

Prisniveau

Kr. 8.000 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter arrangørens ønske ( 30, 60, 90 minutter)

Profil

Julefest med Ann & Aberne. Musik for hele familien – men mest for børn.
Ann & Aberne overholder og tilpasser vores show , så det overholder myndighedernes anvisninger.
Vi spiller gerne julen ind med helt nye numre i bedste abefest stil med hop, dans og syng med-lege, og vi overholder afstandskrav. Der bliver mulighed for ( på afstand) at lege og spille alle de gode, gamle og kendte julesange rundt om træet, bl.a. Højt fra træets grønne top, Søren Banjomus og På loftet sidder nissen.

Læs mere...

Mere om Ann & Aberne Juleshow

Bandet sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge. Vi overholder myndighedernes anvisninger i forhold til afstand og covid19 anvisninger. Der er altid gang i hele kroppen og udsigt til smil på læben når Ann & Aberne optræder.
Ann & Aberne kan levere koncert, leg om juletræet og show med egen julemand.
Orkestret har underholdt børn og voksne ved mange koncerter rundt i landet, på festivaler, byfester, ved firmaarrangementer, biblioteker og kulturhuse, i storcentre, børnehaver, SFO og skoler.

Referencer fra bl.a.: DOKK 1 Århus, Viva Bolig Ålborg, Schneider Electric IT i Kolding, TopDanmark i Århus, Julekoncerter på biblioteker i Flensborg, Sønderborg og Hinnerup.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ann & Aberne Juleshow: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk godt til børnefamilie-fester

Ann og Aberne var som en stor familie og virkelig søde. Punktlig og professionel før, under og efter. Og så leverede de bare varen og alle vores gæster syntes det var helt vildt godt. Vores allerbedste anbefaling herfra.

Anmeldt af Mødrehjælpen Køge d. 17. december 2017
5
1
5

Fantastisk underholdning for børn i alle aldre

Ann og Aberne leverer varen hver gang de træder op på en scene. Jeg har set dem spille flere gange, og den seneste koncert på Dokk1 i Århus var ingen undtagelse. Musikken er fremragende og forsangeren Ann får børnene op og danse, godt hjulpet på vej af resten af bandet. Der bliver altid sunget med og danset, når Ann og Aberne er inviteret.
Jeg kan kun anbefale Ann og Aberne når der skal bookes underholdning.

Anmeldt af Jon Søby d. 5. september 2017

Kontakt Ann & Aberne Juleshow

Kontakt Ann & Aberne Juleshow via formularen her, så vil Ann & Aberne Juleshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 julefest på vores vej
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaDRLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--c78efb4d2d615ddf3085d51f76179a75e8c83ce3/Julefest_p__vores_vej__1_.mp3
  2. 00:00 Jeg skriver en ønskeseddel
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaWtLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--4c3d7ad0013afc48f3abbf52e8d33fea4abe5abd/Jeg_skriver__nskeseddel_0409.MP3