Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

ansigtsmaleren

Prisniveau

Kr. 600 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-60min

Profil

Skal børn og voksne have en anden rolle, så lad dem blive ansigtsmalet. Jeg har specialiseret mig i sårmaling men har god erfaring med almindelige ansigtsmaling, som diverse dyr, figurer, logoer og mange flere, og det jeg ikke kan, kan jeg sikkert finde en løsning på også. Mit navn er Allan og jeg har arbejdet med ansigtsmaling og sårmaling siden 2015. Oftest bliver jeg booket til offentlige arrengementer og børnefester.

Læs mere...

Mere om ansigtsmaleren

Når man booker mig til ansigtsmaling er det vigtigt at der forventningsafstemmes først, at male en kan tage fra 3 minutter og opefter, og er det en detaljeret opgave tager den mindst 15minutter. alle billeder som er lagt op har taget imellem 5-10minuter. min pris er varierende efter tidspunkt antal børn og beliggenhed. hverdage før kl. 16 er billigst der er tillæg ved fredag aften og weekend. men skriv og fortæl hvad i ønsker og så finder vi en god løsning:-)

Kontakt ansigtsmaleren

Kontakt ansigtsmaleren via formularen her, så vil ansigtsmaleren vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.