Aros Bossa Nova Trio

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Aros Bossa Nova Trio

Prisniveau

Kr. 6.000 - 9.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 1 time / 3 x 45 min / efter aftale.

Profil

Koncert - Reception - Dinner - Fest

Aros Bossa Nova Trio spiller solskins-varm og sommerlækker bossanova og jazz-samba året rundt.

Det føles og lyder bare helt rigtigt!

Aros Bossa Nova Trio fortolker alle de store bossa nova klassikere, som blev udødeliggjort af stjerner som Stan Getz og João Gilberto på deres smukke indspilninger midt i tresserne. Repertoiret indeholder derudover også trioens særligt udvalgte specialiteter og jazz-standarts indenfor genren.

Aros Bossa Nova Trio består af 3 professionelle konservatorieuddannede musikere der alle er velbevandrede i både den latinamerikanske musik og jazzen. Således er den rytmiske feeling, de smukke melodier og det legende improvisatoriske element fornemt repræsenteret når trioen spiller.

Trioen har stor erfaring og har spillet mange forskellige typer koncerter og arrangementer. Skal I fx afholde reception, havefest, bryllup el. lign. og har brug for afdæmpet og stilfuld stemningsmusik, er Aros Bossa Nova Trio det perfekte valg.

Tenorsaxofon: Mads Ole Rode Erhardsen. Piano: Kristian Lassen. Trommer: Søren Andersen.

https://www.facebook.com/arosbossanovatrio/

Videoklip


Anmeldelser ( | af Aros Bossa Nova Trio: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt event

Vi havde Aros ude og spille til vores bryllupsreception før middagen. Det var en perfekt optakt til den resterende del af festen. Vi var meget tilfredse med indsats og engagement - og det gav en rigtig god stemning for den efterfølgende del af festen at have Aros ude. Alt i alt er ikke en finger at sætte på eventet. God kommunikation op til arrangementet.

Anmeldt af Jan Hansen d. 5. juni 2022
5
1
5

Genial Bossa Nova

Suveræn god Boassa Nova! Vil helt sikkert booke dem igen. Stor Klasse!

Anmeldt af Brian Møller d. 8. august 2020

Kontakt Aros Bossa Nova Trio

Kontakt Aros Bossa Nova Trio via formularen her, så vil Aros Bossa Nova Trio vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.