Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Aros Bossa Nova Trio

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 * 1 time

Profil

Med omsorg og respekt tages de største klassikere inden for genren under kyndig behandling.

De tre sympatiske og velspillende musikere rammer lige der hvor hjertet sidder og hofterne gynger. Det føles og lyder bare helt rigtigt!

Tenorsaxofon - Mads Ole Rode Erhardsen. Piano - Kristian Lassen. Trommesæt - Søren Andersen.

Læs mere...

Mere om Aros Bossa Nova Trio

Aros Bossa Nova Trio fortolker de gamle bossa nova klassikere, som blev udødeliggjort af stjerner som Stan Getz og João Gilberto og deres smukke indspilninger midt i tresserne.

Aros Bossa Nova Trio består af 3 professionelle konservatorieuddannede musikere der alle er velbevandrede i både den latinamerikanske musik og jazzen. Således er den rytmiske feeling, de smukke melodier og det legende improvisatoriske element fornemt repræsenteret når trioen spiller.

Skal I afholde reception, havefest, bryllup el. lign. og har brug for afdæmpet og stilfuld stemningsmusik, er Aros Bossa Nova Trio også det perfekte valg.

https://www.facebook.com/arosbossanovatrio/

Videoklip

Anmeldelser ( | af Aros Bossa Nova Trio: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Skøn jazzmusik til ankomst og morgenmad

Aros Bossa Nova leverede en dejlig musikoplevelse for deltagerne ved ankomsten til AMR konference. Det gav en dejlig stemning. Og til jazzelskere, ja så lød det bare godt, dejlig saxlyd og samspil som man burde sidde og nyde : )

Anmeldt af Rikke Thomsen d. 8. april 2019

Kontakt Aros Bossa Nova Trio

Kontakt Aros Bossa Nova Trio via formularen her, så vil Aros Bossa Nova Trio vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.