Aske Lund

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Aske Lund

Prisniveau

Kr. 3.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-45 min.

Profil

5 års erfaring med stand up!
Voksen komiker med barnlig humor!
Kan bookes i hele landet!

Jokes, jokes og atter jokes. Det er, hvad du får, hvis du booker Aske til dit arrangement! Aske joker med alt, og det er altid grinet, der er i fokus, når han optræder. På 4 år har Aske udviklet en stil på scenen, der både er eftertænksom, (selv)ironisk og vanvittig morsom. Med udgangspunkt i sig selv , og sin egen hverdag, laver han sjov med verden omkring ham.

Du kan booke Aske til alle arrangementer; Bryllup, konfirmation, julefrokost, polterabend, fødselsdag, sommerfest, firmafest - ja, alle former for fester.

Send en mail med en forespørgsmål og få et godt tilbud på en billig underholdning med stand up til din fest!

Videoklip


Anmeldelser ( | af Aske Lund: 4,6 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

I trygge hænder

Aske kom i god tid og var god til at underholde. Vi var en lille gruppe, og Aske formåede at sprede godt humør til alle deltagere, og jeg synes bestemt, at vi fik meget underholdning for pengene. Kraftig anbefaling herfra!

Anmeldt af Kristian Meincke d. 5. juli 2023
5
1
5

Underholdende og morsomt indslag til firmaarrangement

Vi havde booket Aske som afsluttende indslag på en HR-faglig teamdag. Aske var så god! Han leverede et humoristisk og underholdende indspark på en livlig og engageret måde. Aske var godt forberedt og havde forhånd opsøgt viden om vores organisation, som han brugte aktivt i sine jokes og pointer. Han ramte plet i forhold til målgruppen og havde en god fornemmelse for publikum. Jeg kan kun anbefale Aske!

Anmeldt af Randi d. 28. april 2023

Kontakt Aske Lund

Kontakt Aske Lund via formularen her, så vil Aske Lund vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.