Badeklubben

Prisniveau

Kr. 12.000 - 16.000

Hjemby

Varighed

2-3 timer med mulighed for at tilkøbe et ekstra sæt på aftenen.

Profil

Velkommen til Badeklubben, et musikalsk paradis bragt til din dør.
Kom indenfor, tag skoene af (eller på), hop i dit stiveste badetøj og nyd et musikalsk grossererbad. Vi skruer godt op for dampen og varmen, tager jer i hånden og følger jer en tur i koldvandsbassinet, inden vi sammen sveder i saunaen til tonerne fra de bedste hits fra 80'erne og frem.

Badeklubben er et knivskarpt partyband, som spiller de fedeste hits fra 80'erne og frem. Vores signaturlook består af morgenkåber, badeshorts og dykkerbriller, men vi spiller lige så gerne i mere nedtonede outfits eller matchende jakkesæt. Det er jeres fest, som er i fokus, og vi vil efter bedste evne være med til at gøre det til en mindeværdig aften.

Vores band består af fem professionelle musikere fra MGK og musikkonservatoriet i Aarhus. Vi sørger for alt praktisk og har både lyd- og lysanlæg med, så I blot kan læne jer tilbage og nyde jeres fest. En typisk aften med Badeklubben vil bestå af tre sæt på 45-50 minutter, men det kan selvfølgelig skræddersys efter jeres behov, der er næsten intet, der ikke kan lade sig gøre!

Skulle der være nogle spørgsmål, skal I ikke tøve med at kontakte os, vi svarer på alt mellem himmel og jord.
Vi glæder os til at se jer på dansegulvet.

Kontakt Badeklubben

Kontakt Badeklubben via formularen her, så vil Badeklubben vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.