BeatBand, Beatles cover band.

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

BeatBand, Beatles cover band.

Prisniveau

Kr. 9.000 - 25.000

Områder

Varighed

3 x 45 min eller efter aftale

Profil

Lad dine gæster få en Beatlesoplevelse. Vi fører dig tilbage til starten i 1963 og videre over hele Beatles æraen - en fantastisk rejse både musikalsk og i tiden. BeatBand er et af Danmarks førende Beatles cover bands. BeatBands erklærede mål er, at spille Beatles sange live, lige så autentisk som originalerne og med den feeling og dynamik som kendetegner Beatlesmusikken.

BeatBand blev oprindelig dannet i 2009. De efterfølgende år blev brugt på at finde de helt rigtige musikere og det helt rigtige udstyr. Bandets endelige udformning blev fundet i 2013. De fire musikere har alle stor erfaring, og har spillet i flere forskellige sammenhænge næsten siden The Beatles besøgte Danmark i 1964.

Beatles introducerede en lyd og vitalitet der ikke var set før og som af mange, dengang blev betegnet som en "døgnflue". Nu mere end 50 år efter de første pladeudgivelser står de fire Beatler stadig som inspirationskilde for mange bands – BeatBand inklusiv. BeatBand består af guitar, bas, keyboard og trommer og ikke mindst af fire gode vokaler, som fuldender det autentiske lydbillede af Beatles musikken.
BeatBand har base i Lyngby nord for København og tilbyder både koncerter og danseaftener – med mange både store og mindre referencer i bagagen.
Glæd dig til en Beatles-oplevelse i de originale tonearter og ægte harmonier inklusiv alt det, der i tresserne, gjorde Beatles til et af Rock-historiens største bands. Både gamle og nye Beatles fans kan glæde sig til en dejlig Beatles aften med sange som det er svært at slippe igen.
Vil du vide mere om et arrangement i Beatles-regi , Kontakt os og lad os snakkes ved for en nærmere drøftelse af dine ønsker.
På glædeligt Beatles gensyn.
Medlemmerne af The BeatBand er:
Peter Wiik (Paul) Bas, keyboard og sang
Henning Bårris (John) Guitar, keyboard og sang
Pierre Engqvist (George) Guitar og sang
Erik Helberg (Ringo) Trommer og sang.

Kontakt BeatBand, Beatles cover band.

Kontakt BeatBand, Beatles cover band. via formularen her, så vil BeatBand, Beatles cover band. vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.