Big Butter

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Big Butter

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 4 timer

Profil

Big Butter er et af landets bedste jazzorkestre, der med stor energi og udadvendthed leverer medrivende koncertoplevelse – hver gang!
Orkesteret er kendetegnet ved stor indlevelse og spilleglæde, og med crooner og showmand Rasmus Bøgelund i front leverer de fire virtuose musikere en fest for både det dansende og det lyttende publikum.
Repertoriet er en god blanding af traditionel jazz, swing og funky grooves fra New Orleans, så der er noget for enhver smag.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Big Butter

Big Butter har de seneste år begejstret både publikum og arrangører på bl.a. Haugesund Jazzfestival (NO), Østerbro Jazzklub, Jazzclub Satchmo, Fredericia Jazzklub, Aarhus Jazzklub, Snake City Jazzfestival, Jazzens Venner Fyn og Jazzhors m.fl. og til en lan række private arrangementer.
Orkesteret glæder sig til fremtiden, hvor der venter flere koncerter over hele landet, og der er stadig ledige datoer, hvor det er muligt at booke dem.
Musikerne har alle mange års erfaring på den danske og internationale jazzscene, og har spillet i en lang række kendte sammenhænge i ind- og udland.
Big Butter er:
Rasmus Bøgelund: Trompet & vokal

Jens Christian Kwella: Guitar

Peter Friis: Kontra Bas

Peter Lund Paulsen: Trommer

Videoklip

Anmeldelser ( | af Big Butter: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Super dygtige musikere med stor charme og tilstedeværelse

"Big Butter" leverede varen til det ikke så jazzvante publikum til "Jazz på fiskerihavnen" i Hobro. De er superdygtige musikere og leverede alle fire virtuose soloer. Man mærker tydeligt, at de hygger sig samtidig med de er opmærksomme på, at lukke publikum ind med snak og spas mellem numrene. Kommunikationen har været upåklagelig fra deres side. Og så er de nogle usædvanligt rare mennesker. Stor anbefaling herfra!

Anmeldt af Anette Larsen d. 15. juni 2022
5
1
5

Suverænt og tjekket!

Nærværende, autentiske og toptjekkede musikere og mennesker, der leverede en drømmepræstation til vores bryllup, sejlende på Silkeborg Søerne. Vi kendte ikke Big Butter i forvejen, og er selv musikere, men det var en fuldstændig vidunderlig musikalsk ramme for vores gæster og festen.
Alle mand var på og udstrålede en varme og glæde ved musikken og festen, og vi er så taknemmelige for at det netop blev Jens Christian & Co. i Big Butter, der jazzede den op til dans og fest til vores bryllup.
TAK!

Anmeldt af Andreas & Sidse Lindberg-Lassen d. 29. maj 2022

Kontakt Big Butter

Kontakt Big Butter via formularen her, så vil Big Butter vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.