Big Butter

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Big Butter

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 4 timer

Profil

Big Butter er et af landets bedste jazzorkestre, der med stor energi og udadvendthed leverer medrivende koncertoplevelse – hver gang!
Orkesteret er kendetegnet ved stor indlevelse og spilleglæde, og med crooner og showmand Rasmus Bøgelund i front leverer de fire virtuose musikere en fest for både det dansende og det lyttende publikum.
Repertoriet er en god blanding af traditionel jazz, swing og funky grooves fra New Orleans, så der er noget for enhver smag.

Big Butter har de seneste år begejstret både publikum og arrangører på bl.a. Haugesund Jazzfestival (NO), Østerbro Jazzklub, Jazzclub Satchmo, Fredericia Jazzklub, Aarhus Jazzklub, Snake City Jazzfestival, Jazzens Venner Fyn og Jazzhors m.fl. og til en lan række private arrangementer.
Orkesteret glæder sig til fremtiden, hvor der venter flere koncerter over hele landet, og der er stadig ledige datoer, hvor det er muligt at booke dem.
Musikerne har alle mange års erfaring på den danske og internationale jazzscene, og har spillet i en lang række kendte sammenhænge i ind- og udland.
Big Butter er:
Rasmus Bøgelund: Trompet & vokal

Jens Christian Kwella: Guitar

Peter Friis: Kontra Bas

Peter Lund Paulsen: Trommer

Videoklip


Anmeldelser ( | af Big Butter: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fin koncert

Stor indlevelse og bragende godt repertoire.

Anmeldt af Willy Nygaard Jensen, Jazzhors d. 18. februar 2024
5
1
5

Super dygtige musikere med stor charme og tilstedeværelse

"Big Butter" leverede varen til det ikke så jazzvante publikum til "Jazz på fiskerihavnen" i Hobro. De er superdygtige musikere og leverede alle fire virtuose soloer. Man mærker tydeligt, at de hygger sig samtidig med de er opmærksomme på, at lukke publikum ind med snak og spas mellem numrene. Kommunikationen har været upåklagelig fra deres side. Og så er de nogle usædvanligt rare mennesker. Stor anbefaling herfra!

Anmeldt af Anette Larsen d. 15. juni 2022

Kontakt Big Butter

Kontakt Big Butter via formularen her, så vil Big Butter vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.