Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Big Butter

Prisniveau

Kr. 8.200 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 4 timer

Profil

Big Butter spiller traditionel jazz og swingmusik til enhver lejlighed.
 Orkesteret er kendetegnet ved stor indlevelse og spilleglæde, og repertoiret er en god blanding af traditionel jazz, swing og funky grooves fra New Orleans.
Musikerne har alle mange års erfaring på den danske og internationale jazzscene, og har spillet i sammenhænge som Bourbon Street Jazz Band, The Dixieland Gipsy Band, Goodfellas, The Rascal Swing Band, Hede Hule Hot, Sigurd Barrett, Ib Glindemanns Orkester m.m.

Læs mere...

Mere om Big Butter

Big Butter har i de sidste år spillet på med stor succes på en lang række festivaler og klubber i Danmark og Norge.
Orkesteret glæder sig til fremtiden, hvor der venter flere koncerter over hele landet, og der er stadig ledige datoer, hvor det er muligt at booke dem.

Big Butter spiller traditionel jazz og swingmusik til enhver lejlighed, og er kendetegnet ved stor indlevelse og spilleglæde. Repertoriet er en god blanding af traditionel jazz, swing og funky grooves fra New Orleans.
Musikerne har alle mange års erfaring på den danske og internationale jazzscene, og har spillet i en lang række kendte sammenhænge i ind- og udland.
Big Butter er:
Nicholai Andersen: Trompet & vokal
Jens Christian Kwella: Guitar
Peter Friis: Kontra Bas
Peter Lund Paulsen: Trommer

Kontakt Big Butter

Kontakt Big Butter via formularen her, så vil Big Butter vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.