Bimkim

Prisniveau

Kr. 4.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsætning, undervisning, support, rådgivning eller noget helt femte. Mine 25 år med optimering af CAD og BIM, er den erfaring du kan trække på. Se mere om hvilke foredrag jeg holder under "Læs mere".

ps: Jeg er af den opfattelse, at et foredrag ikke kun handler om indhold. Det handler i høj grad også om en spændende, levende og veludført præsentation.

Revit er kernen, i de BIM foredrag jeg afholder. De gode muligheder, der ligger i en lang række fantastiske funktioner og tilpasninger i systemet, kan via en god strategi udløses. Kombinationen af mulighederne i Revit og viden om hvad vi vil, giver os nogle stærke værktøjer til at nå et højt niveau.

Første type foredrag jeg holder, handler om netop om at lægge en god strategi. Hvordan skaber vi grundlaget for en effektiv tegnestue, med udgangspunkt i Revit's fantastiske muligheder? Hvor vil vi hen? Hvad skal der til? og hvordan sikrer vi at alle kommer med?

Næste type foredrag handler om nye funktioner, når i vælger at bruge en nyere udgave af Revit. Sidder du allerede med Revit, og har netop fået en ny version, kan du sikre din gevinst med at kende de nye funktioner. Jeg kommer ud og gennemgår de ny muligheder for hele tegnestuen.

For mere info, udfyld kontaktformularen.

Kontakt Bimkim

Kontakt Bimkim via formularen her, så vil Bimkim vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.