Birgitte Damgaard

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

1 1/2 time

Profil

FORTÆLLING
"Man skal have seletøjet på til det sidste"
Man skal gøre sig umage.
En fortælling om Aage Damgaard, fabrikant, kunst- og kulturelsker og samfundsdebattør.
En fortælling om at lykkes på trods, udsyn, mod, kreativitet, nysgerrighed osv. God at lytte til, måske blive inspireret til at tænke ud af boksen.

Fortællingen tager udgangspunkt i min egen familiehistorie, som datter af skjortefabrikant Aage Damgaard, senere grundlægger af restaurantkæden A Hereford Beefstouw, der i 1950erne og 60erne revolutionerede både dansk industrihistorie og dansk kunsthistorie. Det gjorde han ved at lade de to brancher mødes på Skjortefabrikken Angli, hvor kunstnere og kunsten blev integreret, som en helt central brik i ledelsesprofilen. Allerede dengang indså Aage Damgaard, at kunsten havde et stort formativt potentiale, og af samme årsag skulle den være hver mands eje!
Det er også en fortælling om bondedrengen, der voksede op her i Midtjylland. Han var stærkt ordblind, men det forhindrede ham ikke i at blive en succesfuld erhvervsleder. Som han selv sagde:
” Det kan godt være, jeg ikke kan regne og læse, men jeg kan regne den ud.

Kontakt Birgitte Damgaard

Kontakt Birgitte Damgaard via formularen her, så vil Birgitte Damgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.