Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

BØRNEBANDITTERNE

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

50 min

Profil

Børnebanditterne kommer et godt stykke ud over scenekanten, når vi laver koncert med og ikke for publikum. Alle må ud af fjerene, op af stolen, ud af starthullerne og feste med os. Vi giver dagens motion, dagens dans, dagens grin, dagens fjolleri!

Kan også bookes som duo - derfor det store spænd i prisniveauet.

Læs mere...

Mere om BØRNEBANDITTERNE

Børnebanditterne kan også bookes som DUO med Luise og Anders.

Luise Føns: leadvokal, perkussion
Morten Overgaard: guitar, saz, banjo, balalajka, vokal
Mads Stephensen: trommer, perkussion, Djembe, Surdu, Kastanjetter, vokal
Anders Haaber: klaver, bas, xylofon, harmonika, vokal

Børnebanditterne spiller to forskellige koncerter, som begge varer ca. 50 min.

PÅ LEGEPLADSEN - handler om suset i maven i ”Gyngesangen”, om at hoppe op til skyerne i ”Trampolinsangen”, om at stå i kø ved rutchebanen i ”Rutchesangen”, om at flyve op i ”Ballonsangen”. Vi synger om de venskaber, skænderier, nye idéer og lege, der opstår på legepladsen.

JORDEN RUNDT - tager publikum med på en rejse til verdens musikalske midtpunkter. Vi udforsker de mest markante musikkulturer, repræsenteret ved lande som: Egypten, Jamaica, Brasilien, Rusland, Danmark, Spanien, ”Afrika” og Kina. Landene er ligeså forskellige, som vi mennesker er. Og vi vil tænde nysgerrigheden på netop den mangfoldighed og forskellighed.

JULEKONCERT - Julebanditterne har fået en VIGTIG opgave af Julemanden! Han har bedt os om at fortælle børnene om julen.
Det gør de med 9 helt nye sange om alt det, der hører julen til. De har også fået sæk med hemmeligheder af Julemanden. Børnene skal hjælpe med at finde ud af, hvad der er i sækken...

Videoklip

Anmeldelser ( | af BØRNEBANDITTERNE: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk underholdning for både børn og voksne!

Vi har haft den udsøgte fornøjelse at have "Børnebanditterne" på besøg til et mindeværdigt show i Kulturhuset Brønden. De levererede et utroligt nærværende og underholdene show, der formåede at få både børn og voksne op af stolene, ud og danse og bevæge kroppen til deres glade og inspirerende sange. Den største anbefaling fra os. Det er bestemt ikke sidste gang vi booker dem!

Anmeldt af Anja Ørntoft - Kulturhuset Brønden d. 19. januar 2018
5
1
5

Sjov læring og uimodståelige rytmer

Med Børnebanditterne er man sikker på en succes. Smittende glæde og energi river børnene med ved første tone, det er guf for ørene og benzin til kroppen - børn (og voksne) kan slet ikke lade være med at danse med.
Koncerten "Jorden Rundt" tager børnene med på en rejse, hvor de på sangerindens kjole med verdenskort på, kan se hvor turen går hen. De får en lille snak om landet og derefter spilles en sang der genremæssigt passer til pågældende land. Børnene bliver involveret aktivt med små instrumenter og ved dialog. Det er ikke bare fed underholdning, læring sniger sig ind ad bagvejen på fineste vis. En genial ide og et meget gennemført koncept.
Børnebanditterne kommer virkelig ud over rampen, de er nærværende, medrivende, sprængfyldt af energi og glæde og så leverer de musik på et højt niveau.
Der er intet negativt at sige, jeg kan kun give Børnebanditterne mine allervarmeste anbefalinger.

Anmeldt af Anne Gunnar, Svendborg Bibliotek d. 12. januar 2018

Kontakt BØRNEBANDITTERNE

Kontakt BØRNEBANDITTERNE via formularen her, så vil BØRNEBANDITTERNE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 På Legepladsen Medley
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/0563/P__Legepladsen_Medley.mp3
  2. 00:00 Jorden Rundt Medley
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/0564/Jorden_Rundt_Medley.mp3
  3. 00:00 Julekoncert Medley
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6758/Julemedley.mp3