Bohr & Chain

Bohr & Chain

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 sang - 3 set á 45min

Profil

Frederikke Bohr og Marc Chain har spillet sammen som duo i flere år, til forskellige events og begivenheder. Gennem alt fra cocktailbarer, bryllupper, firmafester, har de spillet vidt omkring. De har arbejdet med musikken i lang tid, hvilket kan mærkes på deres rutinerede sammenspil. Med stor glæde for soul, jazz og R&B er de klar til at spille til enhver lejlighed.

Frederikke Bohr er en dansk sangerinde og sangskriver, som i 2018 udgav sin debut EP på seks sange. Stærkt inspireret af både Whitney Houstons pop-ballader og Rufus & Chaka Khans soulede funky grooves, skaber hun sit eget unikke musikalske univers med en stemme i midten af det hele, som udtrykker både styrke og sårbarhed, med overbevisende ekvilibrisme.

Frederikke arbejder pt. på udgivelse af ny musik - sange skrevet bl.a. i London og New York, og nye spændende samarbejder er i gang. En koncert med Frederikke rummer det hele – det solide, sveddryppende groove, men også den inderlige, rørende fortælling. Hun skal opleves!
Marc Chain er en ung talentfuld guitarist, som allerede har etableret sig som en erfaren herre i det københavnske blues og jazz miljø. Hans unikke lyd på guitaren og en sjælden sans for at backe andre musikere, gør at han ofte bruges i duoer med sangere.
De to har spillet som duo siden 2018, og med udgangspunkt i Frederikkes kompositioner og enkelte co-writes og Soul/Jazz klassikere, formidler de på både rørende og groovy vis sangenes fortællinger.

Kontakt Bohr & Chain

Kontakt Bohr & Chain via formularen her, så vil Bohr & Chain vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.