Foredragsholdere i nærheden af Ballerup med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, der leder efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også gode muligheder for inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...