Foredragsholdere i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med portalen lige fra starten, og det således at danskere, på jagt efter god underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...