Foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, hvor man kan finde alle væsentlige typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Formålet med portalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode idéer og inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...