Branding i Jylland

Der er desværre ingen kunstnere under Branding i Jylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du kan finde alle relevante former for god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Vores store sortiment strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode idéer og inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...