Foredragsholdere i nærheden af Rungsted Kyst med foredrag om branding


Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest spændende bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode idéer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...