Foredragsholdere tæt på Skanderborg med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Skanderborg med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra starten, og det så danskere, der leder efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra konferenciers til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...