Foredragsholdere tæt på Svinninge med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere der søger fuldendt musik og underholdning kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har derudover et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer og inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...