Foredragsholdere i nærheden af Valby med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Valby med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det så danskere, der søger efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...