Foredragsholdere nær Vanløse med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Vanløse med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle betydelige kategorier, så danskere på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...