Bugtaler Peter Nørgaard

Bugtaler Peter Nørgaard

Prisniveau

Kr. 8.500 - 14.500

Hjemby

Områder

Varighed

40 min

Profil

Oplev den fortryllende underholdning med 'One Night In Las Vegas' - et show, der bringer sang, trylleri og bugtaleri sammen i en eksplosion af humor og talent. Lad Peter Nørgaard, Danmarks dygtigste bugtaler, forvandle din aften til en uforglemmelig oplevelse fyldt med latter og overraskelser.

Tag på en uforglemmelig rejse med 'One Night In Las Vegas', hvor multitalentet Peter Nørgaard guider dig gennem en aften fyldt med underholdning i verdensklasse. Fra de klassiske toner af 'Viva Las Vegas' til den magiske stemning, der kun kan skabes af en sand mester inden for bugtaleri, trylleri og sang, er dette show designet til at efterlade et varigt indtryk. Peter, der er anerkendt for sit unikke talent og sin medvirken i 'Danmark Har Talent', inviterer dig indenfor til et show, hvor hver performance er nøje udvalgt til at sikre et spektakel af humor, glæde og professionel underholdning. Perfekt til alle typer arrangementer, hvor målet er at skabe mindeværdige øjeblikke.

Kontakt Bugtaler Peter Nørgaard

Kontakt Bugtaler Peter Nørgaard via formularen her, så vil Bugtaler Peter Nørgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.