Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Carsten Esbensen - Morgenmusik

Prisniveau

Kr. 850 - 2.000

Hjemby

Områder

Varighed

Max 1 time.

Profil

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guldbryllup, jubilæer, fødselsdage m.m. Jeg spiller saxofon og samarbejder med trompet/trombone, hvis dette ønskes.
Vi spiller et instrumentalt nummer, for at "vække" det heldige par. Derefter spiller vi til de fællessange, som vi er blevet enige om og slutter af med et instrumentalt stykke.
Pris kan variere alt efter hvor langt vi skal køre. Fastsat pris, max 30 min. kørsel fra Struer. Længere kørsel udløser tillæg på 150,- kr.

Læs mere...

Mere om Carsten Esbensen - Morgenmusik

Jeg er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium, som rytmisk sanger og saxofonist. Jeg underviser i både Lemvig og Struer og spiller i forskellige bands.
Jeg spiller bl.a. med Vestjysk Big Band og Thirsty Night Big Band. Er desuden aktiv i forskellige coverbands, som tager ud og spiller til fester m.m.
Pris kan variere alt efter hvor langt vi skal køre. Nedenstående priser, max 30 min. kørsel fra Struer.
1 mand: 850,-.
2 mand: 1700,-.

Anmeldelser ( | af Carsten Esbensen - Morgenmusik: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Perfekt oplevelse.

Carsten er en utrolig behagelig mand. Vi havde så dejlig en dag til mine forældres sølvbryllup, hvor Carsten var ude og spille for dem. Det var så fantastisk en oplevelse.

Anmeldt af Trine d. 10. maj 2019

Kontakt Carsten Esbensen - Morgenmusik

Kontakt Carsten Esbensen - Morgenmusik via formularen her, så vil Carsten Esbensen - Morgenmusik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.