Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Carsten Esbensen - Morgenmusik

Prisniveau

Kr. 850 - 2.000

Hjemby

Områder

Varighed

Max 1 time.

Profil

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guldbryllup, jubilæer, fødselsdage m.m. Jeg spiller saxofon og hvis det ønskes, kigger jeg gerne ud med en makker på trompet.
Jeg spiller et instrumentalt nummer, for at "vække" det heldige par. Derefter spiller jeg til de fællessange, som vi er blevet enige om og slutter af med et instrumentalt stykke.
Pris kan variere alt efter hvor langt jeg skal køre. Fastsat pris, max 30 min. kørsel fra Struer. Længere kørsel udløser tillæg.

Læs mere...

Mere om Carsten Esbensen - Morgenmusik

Jeg er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium, som rytmisk sanger og saxofonist. Jeg underviser i både Lemvig og Struer. Jeg underviser både i sang, saxofon, klarinet og trommeset. Desuden dirigerer jeg Lemvig Musikskoles Harmoni Orkester.
Jeg spiller også i orkestre som f.eks. Vestjysk Big Band og Thirsty Night Big Band. Jeg spiller desuden gerne op til dans/fest, når et band har brug for noget ekstra lyd og bevægelse på scenen.

Anmeldelser ( | af Carsten Esbensen - Morgenmusik: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Styr på tingene

Efter et første forsøg med at arrangere morgensang og sølvbryllup kan vi kun give Carsten de bedste anbefalinger. Han svarede hurtigt tilbage på vores henvendelse, forberedte os inden dagen med en plan og sanghæfter. På selve morgenen ankom han i god tid og guidede os så fint gennem sangene, morgenvækning og lykønskninger med god musik. Mange tak til Carsten.

Anmeldt af Emilie d. 14. juli 2019
5
1
5

Perfekt oplevelse.

Carsten er en utrolig behagelig mand. Vi havde så dejlig en dag til mine forældres sølvbryllup, hvor Carsten var ude og spille for dem. Det var så fantastisk en oplevelse.

Anmeldt af Trine d. 10. maj 2019

Kontakt Carsten Esbensen - Morgenmusik

Kontakt Carsten Esbensen - Morgenmusik via formularen her, så vil Carsten Esbensen - Morgenmusik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.