Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Carsten Esbensen - Morgenmusik, Festmusik m.m.

Prisniveau

Kr. 900 - 2.000

Hjemby

Områder

Varighed

Max 1 time.

Profil

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guldbryllup, jubilæer, fødselsdage m.m. Jeg spiller saxofon og hvis det ønskes, kigger jeg gerne ud med en makker på trompet.
Jeg spiller et instrumentalt nummer, for at "vække" det heldige par. Derefter spiller jeg til de fællessange, som vi er blevet enige om og slutter af med et instrumentalt stykke. Pris kan variere alt efter hvor langt jeg skal køre. Fastsat pris, max 30 min. kørsel fra Struer. Længere kørsel udløser tillæg.

Læs mere...

Mere om Carsten Esbensen - Morgenmusik, Festmusik m.m.

Jeg er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium, som rytmisk sanger og saxofonist 2016.
Jeg underviser på Lemvig og Struer Musikskoler i både sang, saxofon, klarinet og trommesæt. Desuden dirigerer jeg Lemvig Musikskoles Harmoniorkester.
Jeg spiller i diverse bands som f. eks. Vestjysk Big Band. Jeg arbejder også freelance og stiller gerne op, når et band har brug for noget ekstra lyd og bevægelse på scenen.

Anmeldelser ( | af Carsten Esbensen - Morgenmusik, Festmusik m.m.: 4,9 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Upåklagelig saxofonist

Carsten kom i god tid inden mine forældres morgensang på deres sølvbryllupsdag og ledte os fint igennem uagtet at gæsternes musikalske evner ikke levede op til Carstens musiceren. Alt i alt en dejlig morgen med rigtig fin musik.

Anmeldt af Albert d. 11. august 2021
5
1
5

En rigtig god start

Kommunikationen op til dagen gik fint. På selve dagen var han rigtig god, guidede os og vigtigst, spillede godt. En klar anbefaling herfra.

Anmeldt af Anders Berg Petersen d. 20. juni 2021

Kontakt Carsten Esbensen - Morgenmusik, Festmusik m.m.

Kontakt Carsten Esbensen - Morgenmusik, Festmusik m.m. via formularen her, så vil Carsten Esbensen - Morgenmusik, Festmusik m.m. vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.