Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Carsten Esbensen - Morgenmusik

Prisniveau

Kr. 900 - 2.000

Hjemby

Områder

Varighed

Max 1 time.

Profil

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guldbryllup, jubilæer, fødselsdage m.m. Jeg spiller saxofon og hvis det ønskes, kigger jeg gerne ud med en makker på trompet.
Jeg spiller et instrumentalt nummer, for at "vække" det heldige par. Derefter spiller jeg til de fællessange, som vi er blevet enige om og slutter af med et instrumentalt stykke.
Pris kan variere alt efter hvor langt jeg skal køre. Fastsat pris, max 30 min. kørsel fra Struer. Længere kørsel udløser tillæg.

Læs mere...

Mere om Carsten Esbensen - Morgenmusik

Jeg er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium, som rytmisk sanger og saxofonist 2016. Jeg underviser i Lemvig og Struer i både sang, saxofon, klarinet og trommeset. Desuden dirigerer jeg Lemvig Musikskoles Harmoni Orkester.
Jeg spiller i diverse bands som f.eks. Thirsty Night Big Band. Jeg arbejder også freelance og stiller gerne op, når et band har brug for noget ekstra lyd og bevægelse på scenen.

Anmeldelser ( | af Carsten Esbensen - Morgenmusik: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Alt var perfekt

Carsten styrede slagets gang, havde styr på melodierne, samt spillede noget musik før og efter selve sangene til morgensang.
Carsten gjorde alt til UG, og kan klart anbefales :)

Anmeldt af Christian H. Strandgaard d. 2. juli 2020
5
1
5

Super dygtig musiker.

Carsten var ude og spille ved ved mine forældres morgensang. 20/8-2019
Carsten styrede hele morgensangen og fik alle folk med. Carsten har efter fået stor rose både fra mine forældre, og alle andre der var til morgensangen. Så helt klart 5 stjerner herfra :)

Anmeldt af Anders Byskov Kloster d. 28. august 2019

Kontakt Carsten Esbensen - Morgenmusik

Kontakt Carsten Esbensen - Morgenmusik via formularen her, så vil Carsten Esbensen - Morgenmusik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.