Carsten Hammer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Carsten Hammer

Prisniveau

Kr. 5.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

Aftales nærmere

Profil

Alsidig musiker som kan sit kram og har 40 års erfaring inden for underholdning - til trods for at Carsten "kun" er 53 år. Carsten har siden 1986 været forsanger i Dacapoband og er også frontfigur i bandet "Bamse Tribute".

Som solo-musiker spiller Carsten på sit piano - og i mangel af kollegaer på scenen medbringer han "banan-keyboardet" Tyros til trommer og andet fyld i det musiske billede. Carsten er med de mange år på landevejen i sagens natur en habil musiker med en alsidig sangstemme som mestrer det meste indenfor populærmusik fra 80érne og op til i dag. Hans hjerte banker dog for Elton John, Eagles, Rasmus Seebach & Bamse, - så disse kunstnere er faste indslag på sætlisten. Du kan selvfølgelig opgradere Carstens soloshow med både guitarist & trommeslager.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Carsten Hammer: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Carsten spillede til vores sølvbryllup. Han er en dygtig musiker, spillede under middagen og til dans efterfølgende. Vi er meget tilfredse.

Anmeldt af Torben Lyngsø d. 17. december 2023
5
1
5

Fantastisk stemning!!

Carsten Hammer spillede til vores bryllup og 50 års fødselsdag i weekenden. Han er god til at mærke efter om det er det nye eller det ældre musik der passer ind. Virkelig tilfredse sidder vi tilbage og hører fra gæsterne efterfølgende, at de sjældent har hørt så dejligt musik, og så kan manden jo synge!! Vi ringer efter Hammer igen !!

Anmeldt af Maiken Mikkelsen d. 23. oktober 2023

Kontakt Carsten Hammer

Kontakt Carsten Hammer via formularen her, så vil Carsten Hammer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.