Chili Machine

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Chili Machine

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

2*60 minutter eller 3*45 minutter

Profil

Chili Machine er et hardcore Rage Against the Machine & Red Hot Chili Peppers cover band. Med musikalsk overskud og flabede livedetaljer, bringer de en unik rockoplevelse til publikum.
De har gennem mere end 10 år forfinet den beskidte funk og hårde riffs som vi kender fra ikoniske bands som RATM, RHCP, Audioslave og Faith No More.
Bandet har ligeledes udgivet originalmateriale i samme genre og garanterer en aften med hård tråd og onde grooves.

Læs mere...

Mere om Chili Machine

Chili Machine er det bedste Rage Against the Machine & Red Hot Chili Peppers cover band. De har gennem mere end 10 år forfinet den beskidte funk og hårde riffs som vi kender fra ikoniske bands som RATM, RHCP, Audioslave og Faith No More.

Chili Machine har mere end 1000 koncerter bag sig og kan skrive Københavns Universitet, RUC, Amager Bio og utallige fødselsdage og bryllupper på deres C.V.
Med en energisk og autentisk rocklyd og musikere, der professionelt kan tilpasse deres repertoire til festen er i garanteret en musikalsk oplevelse som jeres familie og medarbejdere ikke har regnet med.
Dette er de episke rock og funksange, som du aldrig havde troet du skulle opleve live !

Kontakt Chili Machine

Kontakt Chili Machine via formularen her, så vil Chili Machine vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.