Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

Cornet Duetto

Prisniveau

Kr. 900 - 1.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-30 min

Profil

Morgenmusik til morgensang i Østjylland

Vi er den famøse duo kendt som Cornet Duetto. Vi møder glade og friske op før bageren har fået tændt ovnen og vækker tante Oda og morbror Lauritz med morgenmusik.

Hvis i har en forespørgsel på et andet arrangement Fx. Juletræsfest, fødselsdagsfest eller lignende. Så skriv endelig også, så finder vi ud af en pris for det.

Læs mere...

Mere om Cornet Duetto

Vi er to unge gutter fra Horsens på henholdsvis 20 og 23 år som begge spiller cornet (ligger lidt i navnet). Tilsammen har vi 25 års erfaring med musik.
Du kan hyre os til at spille til morgensang til kobber- sølv- og guldbrylluper i hele østjylland. Eller hvis i skal bruge musik til et andet arrangement, så som juletræsfest, fødselsdag ovs. Så skriv endelig, så finder vi en pris for det.
Vi har begge startet vores musikalske karriere i Horsens Garden hvor den ene af os stadig spiller, men vi har dog begge udvidet vores musikalske horisont siden.
Den ene halvdel er Cornet Duetto er Thor. Han har spillet musik i fjorten år og har sin daglige gang på FGUs musiklinje. Thor er aktiv i Horsens musikliv og kan til tider findes med sin trompet eller sin cornet til jam-aftener på diverse spillesteder. Udover dette er Thor også fast trompetist/cornetist i to bands i byen.
Den anden halvdel af Cornet Duetto er Jesper. Han startede for elleve år siden på den tungere side af messingblæserne, på euphonium, men fandt sin vej til cornet. Jesper har altid elsket musikken og overhalede i sine første år flere af sine gardekrammeratter der havde spillet flere år længere end ham. Udover Horsens Garden og Cornet Duetto har han spillet i Vejle symfoniorkester hvor han var med til opførelsen af den store succes "Sound of Music" på Vejle Teater, på Kolding musikskole, i Tonetta Brass Band og spiller nu i FDF orkesteret i Horsens og ved Hovedgård Blæserne.
Vi kører også et tilbud hvor vi medbringer sangteksterne, hvad ekstra skal det koste? spørger du sikkert. Jamen det koster simpelthen gratis!

Anmeldelser ( | af Cornet Duetto: 4,3 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Dygtige, nemt, trygt

De spiller virkelig godt.
De var nemme at kommunikere med.
De kom i god tid og overholdt alle aftaler.
De gav et ekstranummer ud over det aftalte, som de kunne hive frem spontant i deres repertoire. Derfor gik gæsterne fra morgensang ind til lyden af festlig musik.

Anmeldt af Ulla Bording Jørgensen d. 17. oktober 2021
5
1
5

Super gode

De kom til tiden, spillede godt.

Anmeldt af Heinrik Christiansen d. 13. oktober 2021

Kontakt Cornet Duetto

Kontakt Cornet Duetto via formularen her, så vil Cornet Duetto vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.