Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Cornet Duetto

Prisniveau

Kr. 800 - 900

Hjemby

Områder

Varighed

10-30 min

Profil

Morgenmusik til morgensang i Østjyland

Vi er den famøse duo kendt som Cornet Duetto. Vi møder glade og friske op før bageren har fået tændt ovnen og vækker tante Oda og morbror Lauritz med morgenmusik.

Hvis i har en forespørgsel på et andet arrangement Fx. Juletræsfest, fødselsdagsfest eller lignende. Så skriv endelig også, så finder vi ud af en pris for det.

Læs mere...

Mere om Cornet Duetto

Vi er to unge gutter fra Horsens på henholdsvis 18 og 21 år som begge spiller cornet (ligger lidt i navnet). Tilsammen har vi 21 års erfaring.
Du kan hyre os til at spille til morgensang til kobber- sølv- og guldbrylluper i Horsens og omegn.
Vi har begge startet vores musikalske karriere i Horsens Garden hvor vi begge stadig spiller, men vi har dog begge udvidet vores musikalske horisont siden.
Den ene halvdel er Cornet Duetto er Thor. Han har spillet musik i tolv år og har sin daglige gang på FGUs musiklinje. Thor er aktiv i Horsens musikliv og kan til tider findes med sin trompet eller sin cornet til jam-aftener på diverse spillesteder. Udover dette er Thor også fast trompetist/cornetist i to bands i byen.
Den anden halvdel af Cornet Duetto er Jesper. Han startede for ni år siden på den tungere side af messingblæserne, på euphonium, men fandt sin vej til cornet. Jesper har altid elsket musikken og overhalede i sine første år flere af sine gardekrammeratter der havde spillet flere år længere end ham. Udover Horsens Garden og Cornet Duetto har han spillet i Vejle symfoniorkester, på Kolding musikskole og spiller stadig aktivt i Tonetta brass band i Horsens

Vi kører også et tilbud hvor vi medbringer sangteksterne, hvad ekstra skal det koste? spørger du sikkert. Jamen det koster simpelthen gratis!

Kontakt Cornet Duetto

Kontakt Cornet Duetto via formularen her, så vil Cornet Duetto vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.