Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 timer

Dis'Cover Band

Prisniveau

Kr. 8.500 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45, 3x45, 4x45, 2x 60, 3x 60

Profil

Dis'Cover Band er bandet der kan sætte gang i enhver fest! Bandet består af en stærk kerne af unge musikstuderende fra Odense og vi kan komme ud som alt fra en duo, der spiller lækre jazz-standarder og evergreens til receptioner og under maden, eller som et fuldt band med blæsersektion, der kan levere det helt store show.
Kun fantasien sætter grænser og vi leverer hvad I skal bruge, med et smil!

Læs mere...

Mere om Dis'Cover Band

Dis'Cover Band er et Odense-baseret festband, bestående af 5 unge og erfarne musikstuderende med vidt forskellige baggrunde. Vores repertoire spænder bredt og dette gælder både genre, men også tidsperioder. Vi spiller hits fra de sidste 60 år og bestræber os på at have det rigtige repertoire med til de rigtige mennesker. Dette vil betyde at vi aldrig spiller den eksakte sætliste på to jobs, da vi mener at folk er forskellige og dette betyder også at de gerne vil høre noget forskelligt.

Dis'Cover Band leverer alt hvad der har med underholdning at gøre og udover livemusikken har vi samarbejder med mange forskellige underholderer. Så hvis du står og mangler mere end livemusik til dit arrangement, så er vi behjælpelige med at lave en pakkeløsning, så det hele kan klares et sted og I blot skal bestille og ikke koordinere.

Hvis der er nogen spørgsmål, så ring endelig eller send en mail og så vil vi bestræbe os på at svare jer hurtigst muligt og så fyldestgørende som muligt.

Hvad tidligere kunder har at sige:

"Dis'Cover Band spillede til vores bryllup med kæmpe succes. Søde og professionelle musikkere der sammen kunne levere et bredt repertoire af god dansemusik for alle. Dansegulvet var pakket fra start til slut. Jeg kan kun anbefale Dis'Cover Band til festen, da de er forskellen på en god og super fest"
- Mads Primdahl, 3/9-2016, Bryllup i Åbyskov.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Dis'Cover Band: 5,0 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser )

5
1
5

Bryllup

Til vores bryllup den 10. august havde vi bandet ude og spille med 5 mand (kvindelig sanger) i 3 timer. De får simpelthen en stjerne for hver. Sjældent har vi danset og sunget så meget med. Det hele gik rent ind, de spillede og sang fremragende! Det er ikke sidste gang, vi booker dem til en fest. Helt klart en stor anbefaling herfra. Tak for en fed fest!

Anmeldt af Nicolai Gundtoft Andersen d. 11. august 2019
5
1
5

Super underholdende

Det hele lige fra forespørgsel til booking har fungeret perfekt. God og diskret piano under middagen og derefter god og gedigen musik til dans. Gæster såvel som værterne var glade og fik en god oplevelse. Kan helt sikkert anbefales 👍😀

Anmeldt af Evald Sand Bekker d. 23. juni 2019

Kontakt Dis'Cover Band

Kontakt Dis'Cover Band via formularen her, så vil Dis'Cover Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Jeg Tager Imod
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/4214/Jeg_Tager_Imod_Vera_Claver.mp3
  2. 00:00 Treasure
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/4215/Treasure_Vera_Claver.mp3
  3. 00:00 Valerie
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/4216/Valerie_Vera_Claver.mp3