Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Dis'Cover Band

Prisniveau

Kr. 8.500 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45, 3x45, 4x45, 2x 60, 3x 60

Profil

Dis'Cover Band er bandet der kan sætte gang i enhver fest! Bandet består af en stærk kerne af unge musikstuderende fra Odense og vi kan komme ud som alt fra en duo, der spiller lækre jazz-standarder og evergreens til receptioner og under maden, eller som et fuldt band med blæsersektion, der kan levere det helt store show.
Kun fantasien sætter grænser og vi leverer hvad I skal bruge, med et smil!

Læs mere...

Mere om Dis'Cover Band

Dis'Cover Band er et Odense-baseret festband, bestående af 5 unge og erfarne musikstuderende med vidt forskellige baggrunde. Vores repertoire spænder bredt og dette gælder både genre, men også tidsperioder. Vi spiller hits fra de sidste 60 år og bestræber os på at have det rigtige repertoire med til de rigtige mennesker. Dette vil betyde at vi aldrig spiller den eksakte sætliste på to jobs, da vi mener at folk er forskellige og dette betyder også at de gerne vil høre noget forskelligt.

Dis'Cover Band leverer alt hvad der har med underholdning at gøre og udover livemusikken har vi samarbejder med mange forskellige underholderer. Så hvis du står og mangler mere end livemusik til dit arrangement, så er vi behjælpelige med at lave en pakkeløsning, så det hele kan klares et sted og I blot skal bestille og ikke koordinere.

Hvis der er nogen spørgsmål, så ring endelig eller send en mail og så vil vi bestræbe os på at svare jer hurtigst muligt og så fyldestgørende som muligt.

Hvad tidligere kunder har at sige:

"Dis'Cover Band spillede til vores bryllup med kæmpe succes. Søde og professionelle musikkere der sammen kunne levere et bredt repertoire af god dansemusik for alle. Dansegulvet var pakket fra start til slut. Jeg kan kun anbefale Dis'Cover Band til festen, da de er forskellen på en god og super fest"
- Mads Primdahl, 3/9-2016, Bryllup i Åbyskov.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Dis'Cover Band: 5,0 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Book dem!!!

De gjorde vores bryllupsfest til noget helt fantastisk! Vi havde guitar og saxofon under maden, mega lækkert musik. Og kl 1 skød vi 2 timers dansefest i gang - og jeg har aldrig haft så fed en dansefest!
Discover band havde styr på alt fra start til slut, og de var bare så søde at kommunikere med gennem det hele, og indfriede klart de forventninger og ønsker vi havde - og mere til
! Skynd dig at book dem, det kommer du på ingen måde til at fortryde!

Anmeldt af Anne Thygesen d. 15. april 2019
5
1
5

Dis'Cover Band var med til at sparke en fest igang

Efter at have fundet Dis'Cover Band på Eventzonen, havde jeg en meget positiv kommunikation med bandet inden festen. Til min 40 års fødselsdag kom bandet med positiv attitude og udstråling. De spillede musik som fik gæsterne på dansegulvet. Jeg kan på det varmeste anbefale at booke Dis'Cover Band

Anmeldt af Christian Højer Foss d. 17. marts 2019

Kontakt Dis'Cover Band

Kontakt Dis'Cover Band via formularen her, så vil Dis'Cover Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Jeg Tager Imod
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/4214/Jeg_Tager_Imod_Vera_Claver.mp3
  2. 00:00 Treasure
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/4215/Treasure_Vera_Claver.mp3
  3. 00:00 Valerie
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/4216/Valerie_Vera_Claver.mp3