Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Dis'Cover Band

Prisniveau

Kr. 8.500 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45, 3x45, 4x45, 2x 60, 3x 60

Profil

Dis'Cover Band er bandet der kan sætte gang i enhver fest! Bandet består af en stærk kerne af unge musikstuderende fra Odense og vi kan komme ud som alt fra en duo, der spiller lækre jazz-standarder og evergreens til receptioner og under maden, eller som et fuldt band med blæsersektion, der kan levere det helt store show.
Kun fantasien sætter grænser og vi leverer hvad I skal bruge, med et smil!

Læs mere...

Mere om Dis'Cover Band

Dis'Cover Band er et Odense-baseret festband, bestående af 5 unge og erfarne musikstuderende med vidt forskellige baggrunde. Vores repertoire spænder bredt og dette gælder både genre, men også tidsperioder. Vi spiller hits fra de sidste 60 år og bestræber os på at have det rigtige repertoire med til de rigtige mennesker. Dette vil betyde at vi aldrig spiller den eksakte sætliste på to jobs, da vi mener at folk er forskellige og dette betyder også at de gerne vil høre noget forskelligt.

Dis'Cover Band leverer alt hvad der har med underholdning at gøre og udover livemusikken har vi samarbejder med mange forskellige underholderer. Så hvis du står og mangler mere end livemusik til dit arrangement, så er vi behjælpelige med at lave en pakkeløsning, så det hele kan klares et sted og I blot skal bestille og ikke koordinere.

Hvis der er nogen spørgsmål, så ring endelig eller send en mail og så vil vi bestræbe os på at svare jer hurtigst muligt og så fyldestgørende som muligt.

Hvad tidligere kunder har at sige:

"Dis'Cover Band spillede til vores bryllup med kæmpe succes. Søde og professionelle musikkere der sammen kunne levere et bredt repertoire af god dansemusik for alle. Dansegulvet var pakket fra start til slut. Jeg kan kun anbefale Dis'Cover Band til festen, da de er forskellen på en god og super fest"
- Mads Primdahl, 3/9-2016, Bryllup i Åbyskov.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Dis'Cover Band: 5,0 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Forrygende band

Gæsternes tilbagemeldinger: “Fantastisk band”, “helt oppe over det band”. “Fedt band - glade dansegæster”. “Håber du kan gå i dag...du trådte da dansen”. “Super musik. Skønt at få rørt dansefødderne”.
Jeg er så begejstret over, at bandet spillede al den musik, jeg ønskede. Alt fra Billie Holliday til Phlake og Amy Winehouse. Og de gjorde det storartet. Der blev danset fra første til sidste nummer. Tusind tak Dis’Cover Band. You made my Day.

Anmeldt af Bodil Fauerskov d. 24. november 2018
5
1
5

Det helt rigtige valg til festen

Dis'Cover band forstod at tilpasse deres playliste til gæsterne (50+) således at dansegulvet var fyldt de 2 x 30 min. der blev spillet. Den gode stemning ved festen blev kun endnu bedre da Dis'Cover gik igang. Derudover har Dis'Cover været professionelle at samarbejde med. Alle aftaler - nedfældet i kontrakten -blev overholdt.

Anmeldt af Susanne Trøck-Nielsen d. 29. oktober 2018

Kontakt Dis'Cover Band

Kontakt Dis'Cover Band via formularen her, så vil Dis'Cover Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Valerie
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6285/Valerie_done.mp3
  2. 00:00 Treasure
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6286/Treasure_done.mp3
  3. 00:00 Jeg Tager Imod
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6287/Jeg_Tager_Imod_done.mp3