Freestylerap 'Den Lette Gade'

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 14 dage

Freestylerap 'Den Lette Gade'

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 min. til 60 min.

Profil

Forsvarende double Danmarksmester i Freestylerap fra 2018 og 2022.
Vinder af "The Golden Buzzer" i Danmark har Talent.
Har rappet ved Folkemødet og Christiansborg.
Har rappet mod Nikolaj Stokholm i TV2 ZULUS "Stokholmholmsyndromet".

Du kan forvente et energisk, sprogligt imponerende, nærværende og ikke mindst humoristisk show. Allieret med Hiphop beats, en bred paratviden, høj situationsfornemmelse og en ordentlig spandfuld humor er du garanteret et 100% originalt show til din fest!

27 årige Aske Sjørvad Johnsen, har gjort sig en kometkarriere på den danske Freestylerap scene. Siden sin debut i 2016 har Aske, der går under navnet Den Lette Gade fået en ordentlig spandfuld erfaring i rygsækken. Foruden at have optrådt på live TV, kendte komikeres konfirmationsfester og Folketinget har han gæstet nogle af landets større festivaler som musik i Lejet og Roskilde Festival.
Freestyle Rap er et fantastisk alternativ til klassisk comedy eller tryllekunst, hvis man ønsker noget der stadig er sjovt, men mere nærværende, originalt og sprogligt imponerende.

Han levere flowteknik med et glimt i øjet og nærværende publikums underholdning i topklasse og udstyret med en bred paratviden kan han rappe om hvad som helst og fyre op for en fest; test ham!
Perfekt til Studenterkørsel, Polterabend, konfirmationer, firmafester og fødselsdage.

Er du i tvivl om Freestylerap er det rigtige til dit arrangement, kan vi tage en uforpligtende samtale. Vi snakker om det hele, så du kan få en helt klar ide om hvad du kan forvente, du kan bare ringe eller skrive!

- har foruden Freeestylerap, erfarringer som konfrencier, eventplanlægger, voiceactor og festsangskriver.

Kontakt Freestylerap 'Den Lette Gade'

Kontakt Freestylerap 'Den Lette Gade' via formularen her, så vil Freestylerap 'Den Lette Gade' vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.