Find dinnerpianist på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Dinnerpianist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så folk der er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk