Dirch Lind

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Dirch Lind

Prisniveau

Kr. 2.000 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer + evt. tid til gruppearbejde

Profil

Foredraget "Mine Verdensmål" sætter fokus på, hvor vi som almindelige danskere, kan gøre mest for at nå de mål FN's 193 lande har sat sig.
Løser vi klimakrisen ved at stoppe med at flyve ?
Er det rigtigt at 1/3 af verdens mad smides ud ?
Hvordan kan mine indkøb være med til at afskaffe fattigdom i verden ?
Ender alt vores plastic virkelig i havet ?
Det er nogle af det myter jeg kigger lidt på undervejs, samtidig med at du får et faktabaseret bud på hvor det hjælper bedst at sætte ind.

Jeg hedder Dirch Lind - og har mange års erfaring med undervisning og foredrag.
I 2019 kørte jeg med oplysnings-kampagnen "Danmark for Målene". Mødet med de mange gæster på udstillingen, gav mig en fornemmelse af, at det kan være svært som helt almindelig dansker at gennemskue - om man overhovedet kan gøre en forskel - og hvor man kan sætte ind selv.
FN's 17 Verdensmål er meget ambitiøse - fra afskaffelse af sult og fattigdom, til lige adgang til uddannelse og sundhedsydelser.
Mange af målene er vi rigtig langt med i Danmark - for andre har vi et stykke veje endnu - og en del af målene har vi forpligtet os til at hjælpe udviklingslandene med at nå.
Alt det prøver jeg at formidle på en overskuelig måde - og med fokus på, at vi kan flytte noget hvis vi alle sammen tager fat - og trækker samme vej.
Deltagerne skulle gerne gå fra foredraget med en fornemmelse af at Verdensmålene er blevet "Mine Mål".

Kontakt Dirch Lind

Kontakt Dirch Lind via formularen her, så vil Dirch Lind vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.