Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 11 timer

Diskotek Bombastic

Prisniveau

Kr. 1.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Velkommen hos Diskotek Bombastic

Diskotek Bombastic er et professionelt Mobildiskotek, som udlejer DJ’s med komplet lyd- og lysanlæg. Hos Diskotek bombastic er kommunikation meget vigtigt for at kunne levere den bedst mulige fest med lyd, lys og musik efter dine ønsker. Uanset om du skal holde fødselsdag, privatfest, ungdomsfest, eller voksenfest kan vi levere dygtige og professionelle DJ’s matchet til netop din fest.

Læs mere...

Mere om Diskotek Bombastic

Hvordan/hvorfor
Vi ved hvor stor en beslutning det er, at vælge en dj/mobildiskotek som musik til sin fest.

Dette indbærer en god DJ, der kan spille musik som er efter dig og dine gæsters behov.

Vi starter altid med en dialog hvor vi forventningsafstemmer og taler genrer og musikønsker igennem. Vi opfordrer dig til at lave en inspirationsliste på 10-30 musiknumre så vores DJ’s kan forberede sig og bygge videre på listen.

Vi taler detaljer og andre praktikaliteter igennem og planlægger festen så alle er enige omkring detaljerne, da den bedste fest er afhængig af forberedelserne.

Hos diskotek bombastic tager vi imod ønsker fra jeres gæster under festen, da vi jo er til for jeres skyld og ikke os selv. Det er ikke altid muligt men hvis det er muligt at spille, gør vi det.

Vi er dog ambassadører for den gode dansefest og ikke individuelle behov, hvorfor vi tager imod ønsker med måde. Er der lagt fra op til en diskofest giver det ikke mening at spille et dance nummer selvom det er ønsket af én blandt gæsterne.

Lyd og lys er en naturlig del af setuppet. Vi har i vores basis mobildiskotek altid 4-10 lyseffekter, professionel DJ-pult og højtalere med til festen.

Nogle foretrækker en fest med røgmaskine andre masser af lyseffekter. Når du modtager tilbud fra diskotek bombastic på mobildiskotek til jeres fest vil der stå beskrevet hvad er inkluderet. Har du specielle ønsker til lyd og lys skriv det meget gerne til os.

Kontakt Diskotek Bombastic

Kontakt Diskotek Bombastic via formularen her, så vil Diskotek Bombastic vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.