Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Diskotek Til Din Fest

Prisniveau

Kr. 4.795 - 7.495

Hjemby

Områder

Varighed

4-10 timer

Profil

87 anmeldelser på siden! "Diskotek Til Din Fest" er et landsdækkende firma med personale i hele landet, og er derfor klar til at spille musik til din fest, uanset hvor du bor.

Vi er det helt sikre valg, når der skal vælges god musik til festen. Vi tilbyder leje af DJ med diskotek til mange forskellige typer af fester, og har bl.a. specialiseret os i bryllup (også kobber- og sølvbryllup), rund fødselsdag, firmafest, julefrokost, konfirmation mm.

Læs mere...

Mere om Diskotek Til Din Fest

Vi spiller bredt for hele forsamlingen, og kommer gerne rundt i de helt store klassikere fra 60erne og frem til nutidens toner. Der tages endda imod musikønsker fra gæsterne. Du får samtidig mulighed for medbestemmelse i musikken gennem en forudlavet musikliste og dialog.

PROFESIONELLE DJS I HELE DK
Vi er et professionelt firma, der årligt spiller til omkring 150-200 fester rundt om i Danmark, og har derfor skabt en stor erfaring indenfor området. Alene i 2019 leverede vi musik til 123 bryllupfester! Du vil derfor trygt kunne vælge os som musikleverandør.
Vi gør vores allerbedste for, at sætte os ind i netop dine ønsker og drømme for festen. Vi sætter stor ære i at forventningsafstemme og sørge for den helt rigtige DJ kommer ud til din fest.
Du vil blive tildelt en personlig DJ allerede ved bestilling. Du vil opleve ham som velforberedt og en god sparringspartner for aftenen.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS!
- Professionel og erfaren firma
- DJ garanti
- Kunden i fokus
- I tildeles en personlig DJ
- Musik medbestemmelse

TRYGHEDS-GARANTI
1. Skriftlig kontrakt (din sikkerhed for vores aftale)
2. DJ garanti (hvis DJen bliver syg)
3. Lovpligtige forsikringer (erhvervsansvar- og arbejdsskadeforsikring)
4. Ombestilling grundet COVID-19 restriktioner er altid gratis og omkostningsfrit.

*STOR EFTERSPØRGSEL I 2020 & 2021*
Vi tilbyder også live musik med en solist på sang og guitar i kombination med DJ.
Konceptet hedder "Det Bedste Fra 2 Verdener".

Vi er et af de mest foretrukne valg på Eventzonen.dk med mange flotte anmeldelser. Læs dem længere nede på siden.

Festlige hilsner
Morten Friis
Indehaver
Diskotek Til Din Fest
CVR: 38167839

Videoklip

Anmeldelser ( | af Diskotek Til Din Fest: 4,9 ud af 5 baseret på 87 anmeldelser )

5
1
5

Super glad og godt tilfreds :)

Professionel behandling fra første kontakt til diskotek til din fest til musik på selve dagen.
Utrolig dygtig DJ, der havde fingeren på pulsen. Der var folk på dansegulvet hele tiden. Vi vil vi gerne benytte jer en anden gang.
Tak for sidst :)

Anmeldt af Troels Jansen d. 27. november 2019
5
1
5

Inter mindre end perfekt !

Til alle kommende brudepar og andet godtfolk. Gør jer selv den tjeneste at leje en DJ hos Diskotek til din fest til jeres bryllup eller fest. Hold nu op, hvor var det godt og helt fantastisk. Gennemført og professionelt samarbejde fra start til slut, og Dj’en satte prikken over i’et så vores fest blev perfekt. Gæsterne skamroste ham og dansede til langt ud på natten. Tak er kun et fattigt ord!
Kærlig hilsen et MEGET tilfreds brudepar

Anmeldt af Maria Sørensen d. 8. september 2019

Kontakt Diskotek Til Din Fest

Kontakt Diskotek Til Din Fest via formularen her, så vil Diskotek Til Din Fest vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Eksempler på musik under dans
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBczRLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3bcaac54d85c4844932e4cf5ca75682c71207a96/Musik_under_dans.mp3
  2. 00:00 Eksempler på musik under spisningen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBclFLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--26e2061ed5d6d935da847b1350d0e69948507136/Musik_under_spisningen.mp3