DivaJam

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

DivaJam

Prisniveau

Kr. 8.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min. eller 3 x 45 min.

Profil

Med en diva I front er I sikret et brag af en fest – Nærværende, Vellydende og frem for alt fuld af energi!

Se live-videoen, og bedøm selv!

DivaJam består af professionelle, konservatorieuddannede musikere, bosiddende i København. Kvaliteten er i absolut topklasse, og hyrer I DivaJam, er I sikre på at festen bliver en succes.

Repertoiret tager udgangspunkt I Danske 80’er hits, men musikken spænder fra 70’erne op til i dag. Med DivaJam er I garanteret sange der er gode at synge med på, sange der er gode at danse til, og sange som vi allesammen husker.

DivaJam er som udgangspunkt en kvartet, men kan udvides med både ekstra guitarist, korsanger, Saxofon og Percussion. Send os en mail, eller giv os et kald, så finder vi ud af, hvad der passer til jeres fest og budget.

Anbefalinger:

Fagforening/Firmafest:
I forbindelse med arrangement den 18 nov. Spillede DivaJam, som til enhver tid godt kan tåle at blive hyret ind, og vi kan kun sige de giver den mega gas
og laver en flot flot performance…. Vi vil gerne give de bedste anbefalinger til dette professionelle band og sige tak for oplevelsen / fede musik…

MVH.
Metal Himmerland LO
Bo Dreholt

Bryllup:
DivaJam leverede en fantastik god stemning til vores bryllup, og var virkelig rare, venlige og professionelle. De spillede så godt, at vi købte "et ekstra sæt" af dem, og vi havde en fantastisk aften.

Venlig hilsen
Søren og Karina

Repertoire:

Kærligheden kalder
Glor på vinduer
All my love Em
Lad lyset brænde
Den lille løgn
Den bedste tid
Ramt i natten
Hot Stuff
Never been loved before
Walking on sunshine
I en Taxa
Kun for mig
Simply the best
Magi i luften
American Boy
Ain’t Nobody
I will survive
Superstition
Sømand af verden
Don’t Mess With My Man
I’m so exited
Hot Stuff
It’s raining men
I will Survive
9 t 5
Jolene
Maneater
Midt om natten
Sui Sui

Videoklip


Anmeldelser ( | af DivaJam: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Sublim & Elskværdig

Vores danse gulv var proppet med glade gæster til vores dobbelte 40 års fødselsdag. De kunne ikke få nok af DivaJams fantastiske udstråling og ikke mindst deres lige så fantastiske musiske underholdning.
Jeg har da hørt en del bands efterhånden og der er mange gode imellem.... Men jeg har ikke oplevet nogle som DivaJam. Den energi i spillede med til vores fødselsdag var fantastisk. Tusind Tusind tak for jeres sublime underholdning til vores dag, jeg kan garantere for at denne aften står soleklart for vores gæster som en super fed aften og nat som de sent vil glemme.

DivaJam = Fest, dans og fed musik

De varmeste hilsner
Dobbelt 40 års i Hvidovre.
Stine & Frank

Anmeldt af Frank Hostrup d. 27. juni 2018

Kontakt DivaJam

Kontakt DivaJam via formularen her, så vil DivaJam vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.